2777
2789

فلاکس چای کنار سفره صبحانه مسافرت بودیم یهو ناپدید شد و معما شد برامون چون اون سمت هیچ کی اطرافمان نبود 

۵ تا جوجه اردک داخل انباری داشتیم صبح بودن غروب غیب شدن پیدا نشدن که نشدن در صورتی که در انباری کاملا قفل بود 

از اینکه معما شد برامون عجیبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نقشه فرش داشتم توخونه ناپدید شدبعد از چندسال هنوز برام معماست 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

وقتی ۴ سالم بود من یه رژ لب داشتم عاشقش بودم بعد یهو غیب شد 

یه روز رفتم خونه دختر همسایمون دیدم دزدیده رفتم زدمش ازش گرفتم😂🤌

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌

من ی دستبند داشتم ک از بند یکی از کیفای مجلسیم درستش کرده بودم 

به درد نخور بود اما قشنگ بود 

اون همیشه دستم بود هرجا میرفتم ی بار یادمه گم کردم ولی سال بعد رفته بودم خونه ی عممم اینا میخواستیم بریم بیرون سرد بود یکی از کاپشناشو داد به من بپوشم دست کردم تو جیبش حدس بزنین چی بود! 

دستبندم بعد ی سال پیدا شد 

جوری نبود ک بگم احتمالا رفته خریده چون گفتم اونو من خودم درست کردع بودم 

برش داشتم بدونه اینکه بگم ولی عجیب غریب ترش این بود م فردا صبش تو اتاقم نبود! من یادم بود ک دیشب گذاشته بودم رو میز ارایشم 

بعد از اون زندگیم به طور کامل بهم ریخت ی بار دیگه هم پیداش کردم باز گم شد عجیب بود معما شده برام 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚