2777
2789
عنوان

چیکار کنم شیرم خشک شه

100 بازدید | 5 پست

میخوام شیر خودمو قطع کنم ، دیروز اصلا به دخترم شیر ندادم ساز درد سینه داشتم می مردم ، امروز دوشیدم😑

خواهشاً بگید چیکار کنم زودتر خشک شده از درد سینه مردم ، میترسم سینه هام احتقان بشه و عفونت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید کم‌کم شیر دادن به کوچولوتو کم کنی. بعد شبا فقط بده. و بعد دیگه نده. اصلا اینجوری مشکل پیدا ...

اخه دخترم اصلا روزا سینه امو نمیگیره ، دو وعده شب موقعی که خواب بود میخورد ، از طرفی چون حساسیت به پروتئین گاوی داره هم غذای من خیلی محدود شده و هم التهاب روده خاش به خاطر شیر من پایین نمیاد ، من میخوام همون دو وعده رو هم قطع کنم

اخه دخترم اصلا روزا سینه امو نمیگیره ، دو وعده شب موقعی که خواب بود میخورد ، از طرفی چون حساسیت به پ ...

اولش بکن یه وعده عزیزم، بعد قطع کن. اینجوری خیلی کمتر درد میکشی.

آخر شب بهش فرنی یا سرلاک بده که تا صبح فقط یک بار پا شه.

موفق باشی عزیزم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟