2777
2789
عنوان

برای اولین بار با لرها آشنا شدم

98 بازدید | 14 پست

من خودم جنوبی ام کلا تصور خوبی از قوم ها نداشتم راستش، ولی اولین بار که تو یه مکان گردشگری دیدمشون واقعا ادمای جالبی بودن، خوش خنده، خوشگل بودن مخصوصا مرداشون خیلی هم شوخیای بامزه میکردن😂😂

دلم یه شوهر لر خواست😂😂😂

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

قد و بالاشونم که نگم

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته؟

با قومیت خودت ازدواج کن 

ادم با فامیل ازدواج میکنه تهش هزار اختلاف عقیده و فرهنگ و..هست چه برسه قوم دیگه 

ریسکش خیلی بالاست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خیلی بانمکن خدایی

وای خیلی زیاد بامزه بودن میخندیدن ادم کیف میکرد😂😂😂 واقعا دلم میخواست بغلش کنم پسره رو اینقد که بامزه بود، به لری داشت شوخی میکرد

جنوبی ها هم ک لهجه و زبون تون لُری

نه ولی لری جوری هست که ادم بفهمه چی میگن

چند سالته؟با قومیت خودت ازدواج کن ادم با فامیل ازدواج میکنه تهش هزار اختلاف عقیده و فرهنگ و..هست چه ...

۱۸ سالمه

وصلت با لر ها اشتباه 

کبوتر با کبوتر باز با باز

من خودم با یکی شون اهل خوزستان بود توی دانشگاه آشنا شدم 

قرار بود با هم ازدواج کنیم اما دیدم هر وقت از دانشگاه می‌ره خوزستان دیگه ارتباطم با هاش قطع میشه 

نه زنگ میزنه نه احوال می‌پرسه 

آخرش هم چند تا تاپیک زدم مشکلم رو گفتم همه گفتن کات کن باهاش 

منم رفتم بهش زنگ زدم صحبت کردم و دیدم چه اشتباهی کردم با هاش کات کردم 

وای خیلی زیاد بامزه بودن میخندیدن ادم کیف میکرد😂😂😂 واقعا دلم میخواست بغلش کنم پسره رو اینقد که با ...

اره خدایی منم دوسشون دارم تو جوکر بانوانم خانومای لر عالین، همشم کباب مبخورن😂

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️