2777
2789
عنوان

چه عکسی خوبه واسه مادرش میخواد

76 بازدید | 11 پست

سسسلام 

پسری که دوسش دارمو الان چند ساله همو میشناسیمو رفت و امد داریم پدرشون که به رحمت خدا رفتن ولی مادرش خیلی ادم سخت گیریه جوری که من حتی ترسیدم از روبه رو شدن با این ایشون 

خلاصه راجب من به مادرش گفته و بعد دوسال مادرش گفته یه عکس بده ببینمو اینا 

چطور عکسی بدمممم بنظرتون ؟؟؟؟

اینم بگم که مذهبی و اینا نیستن پوشش و فرم خیلی معمولی دارن و اینکه اهل سنت هستن ما شیعه هستیم ...

تعداد رای : 2
نظرسنجی
پوششم
2
100%
کنار مادرم عکس بدن
0
0%

یه عکس عادی عادی از خودت همون جوری که در اکثر موقعیت ها هستی از نظر پوشش و اینا . مباحث اعتقادی و اینا به این عکسه فعلا ربط پیدا نمیکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجوری که هستی

اگر باحجابتر از چیزی که هستی بخوای وانمود کنی بعدا همین مادرش پدرتو درمیاره میگه گولمون زدی. اگه بیحجابی همونجوری عکس بگیر

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
همونجوری که هستیاگر باحجابتر از چیزی که هستی بخوای وانمود کنی بعدا همین مادرش پدرتو درمیاره میگه گول ...

اینم حرفیه 

من خیلی استایلم ساده و خانومیه مانتو هام معمولا جلوبسته چون خودم کوچولو موچولوام ولی سینم و باسنم خیلی درشت واسه همین لباس گشاد میپوشم به چشم‌ نیاد اندامم