2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افتضاح زده واسه منو کلا ابرومو تراشیدم از ابروم بالاتر زده

ببین اگ تازه زدی طبیعیه ک پهن باشه و دوس نداشته باشیش.. ی ماهی طول میکشه طبیعی بشه. ولی اگر کلا مدلشو دوست نداری و هنوز ترمیم. نرفتی.. کلا دیگ. ترمیمو نرو.. ترمیم نری خیلی زود پاک میشه. ب نظرم ی مدت صبر کن تا طبیعی بشه اگ شد ک خب ترمیمم میری اگ نشد ترمیمو نرو خودش پاک میشه

ببین اگ تازه زدی طبیعیه ک پهن باشه و دوس نداشته باشیش.. ی ماهی طول میکشه طبیعی بشه. ولی اگر کلا مدلش ...

نه ترمیم نرفتم ،این مدلش بالاست ابرومم از زیر هی درمیاد .خیلی پررنگه اخه میره

زخمش خوب شده ،الان با گوش پاک کن سرکه مالیدم ابروم چندبار سوزش داره و یکم سفیدک مانند شد

خیلی عجولی تو.. ب زخم شدنش نمیارزه ممکنه عفونت کنه. من ی گوشه ابرومو پاک کردم سرم و چشام داشت منفجر میشد از درد .تقریبا نیم ساعت سرکه سابیدم روش اثری نداشت دیگ بیخیال شدم دیدم یه دایره های کوچولو رو اون قسمت ایجاد شد یه کمم ادامه دادم و پوست اون قسمت قرمز شد دیگ نزدم قرمز شد و زخم  ب زخم دست نزدم فقط روغن بادام زدم روش ولی داشت افونت میکرد ک ی کپسول اموکسی سیلین بازکردم ریختم روش زخمو جمع کرد و خیلی زود زخم خوب شد و خشک شد ووقتی افتاد همه موهای اون قسمت وخطوط فیبروز باهاش کنده شد بعدش همیشه باید ترمیم کننده بزنی

خیلی بد شدم اخه ، زخمش کردم همین الان ترمیم کننده زدم ، کافیه ؟

اره😑😑کاش نمیگفتم بهت سرکرو. میترسم طوریت بشه.. کاش صبرمیکردی خب.. سعی کن وقتی بیرون رفتی کلاهی چیزی بزاری ک نور بهش نخوره تا قرمزیش زودتره