2777
2789

من بایه اقایی پنج ساله دوستم 

بعد دیگه زیاد داریم بحث جدی کردن رابطه روپیش میکشیم منم بهش گفتم یا تکلیف منو روشن میکنی یا تموم بااینکه حالا شرایطشم  اونجوری ک بخای ازهمه لحاظ اوکی نیست

بعد این خانوادش یجورایی درجریان رابطه مابودن بعد امروز داشتیم تلفنی حرف میزدیم 

بعد طرفم داد زدگف مامان میخایم بریم خاستگاریا اونم منطقه سمت مارو گف 

بعد مامانش گف بامیل خودم باشه میام 

😐🙄 ینی چی؟؟ 

😂خودت و رلت چنسالتونه مگه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعنی هرجا من میگم میریم میلم بکشه میام و توکه پسرمی هم ممیتونی مجبورم کنی

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

آخه چرا ۵سال وقت گذاشتی اون اگر بگیر بود همون سال اول می گرفت

مثل دوست دختر پارسا پیروز فر ۱۸ساله رابطه دارن بابا ول کن برو اگر میخواست بگیرتت بعد دو سه سال نی گرفتت

با ۳۲ سال با میل ننه ش باید بره خاستگاری ؟!من حس خوبی نگرفتم اصلا

منم سریع گفتم مگه میخام زن اون بشم ک با میل اون ینی چی بعد گف دیگه مامانم اینجوریه اومدیمم زیاد ارایش نکنی فلان😕