2777
2789

قرار داد اجاره صاحب خونه اول گفتیم یک ساله تا ۲۰ مهره ینی ما تمدید کنیم ۲۰ مهر سال دیگه میشه یک سال دیگه گف بنویسیم تا آخر مرداد چون تابستون فصل جا به جایی هست من مستاجر گیرم نمیاد منم مثل احمقا کردمش ده ماهه کدوم احمقی اینکار می‌کنه البته فقط مال خودمون نوشتیم دست اونا قرار دادی نیست یادشون رفته بود بیارم چی کنم😭بگم پشیمون شدیم لج نمیکنه آخه چ اشتباهی بود 

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

به ضرر ما شد سال دیگه به جای ۲۰ مهر باید آخر مرداد تخلیه کنیم بخواهیم تمدید هم کنیم یک ماه اضافه اجاره جدید باید بدیم 

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

کسی نیس😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ضرر ما شد سال دیگه به جای ۲۰ مهر باید آخر مرداد تخلیه کنیم بخواهیم تمدید هم کنیم یک ماه اضافه اجا ...

نه دیگ تو قولنامه تو بنگاه هس فقط اگ برید پشت قولنامه بنویسید در صورت تمدید ی سال دیگ از مهر قرارداد جدید اجرایی بشه

نه دیگ تو قولنامه تو بنگاه هس فقط اگ برید پشت قولنامه بنویسید در صورت تمدید ی سال دیگ از مهر قرارداد ...

تو بنگاه نیست دست ماست

اگر دست اونا چیزی نیست که بشینید

نه چیزی نیست ولی ما پشت قرار داد خودمون نوشتیم اول ۲۰ مهر بعد خطش زد کف شمام راه بیاید انقد حرف زد کردمیش ۳۰ مرداد

اگ تو بنگاه نوشته باشین سه تا قولنامه هس یکی بنگاه یکی شما یکی صاحبخونه

اولی ک مال سه سال پیشه تو بنگاه نوشتیم اینکه پشتش تمدید کردیم فقط رو قرار داد ما تمدید شده پشت نویسی مال اونا نشده 

اولی ک مال سه سال پیشه تو بنگاه نوشتیم اینکه پشتش تمدید کردیم فقط رو قرار داد ما تمدید شده پشت نویسی ...

خب اگ مشکتون یکماه هس میشه یکم طولش بدین تا برج هفت کاری از دست صاحبخونه بر نمیاد تو یکماه