2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=352693617]خب دیگه پس چرا اینقدر نگرانی[/QUدیروز سینه هام درد میکرد نگران شدم کلا میترسم چون و ...

کلا درد های پریود و بارداری مثل همدیگه ان 

من کمردرد پریود دارم که با یکم استراحت کلا از بین میره و وقتی دخترمو بغل میکنم شدید میشه و با بغل کردن بچه ام زیر شکمم سمت چپ خیلی تیر میکشه و برعکس همیشه به جای پای راستم این ماه پای چپم نزدیک پریود درد میکنه که تا الان سابقه نداشته

کلا درد های پریود و بارداری مثل همدیگه ان من کمردرد پریود دارم که با یکم استراحت کلا از بین میره و و ...

من سینه م خیلی درد میکرد دیروز 

بعد انقدر بهش فکر کردم نکنه باردار باشم

حس میکنم شکمم نبض میزنه 

من سینه م خیلی درد میکرد دیروز بعد انقدر بهش فکر کردم نکنه باردار باشمحس میکنم شکمم نبض میزنه

نبض شکم تو پریود هم هست و فقط بهش توجه نمی کنیم من از بعد زایمان تا الان وقتی دراز میکشم شکمم طوری نبض میزنه که بالا و پایین میپره