2777
2789
عنوان

خانواده همسرم‌

105 بازدید | 4 پست

بچه‌ها به نظرتون اختلاف مالی با خانواده همسر چقدر تاثیر داره؟

اینکه وضع مالی خانواده دختر بالاتر باشه ولی پسر به تنهایی بخواد خرج کنه و پدر حامی نداشته باشه

چقدر تاثیر داره؟

کیا این جوری هستن

من اینجوریم.وقتی میبینم بابام همه کار میکنه اونا ندارن که بدن گاهی خیلی ناراحت میشم.یا میبینم بابام به پسرش میرسه همه جوره ناراحت میشم خب همه اینجوری پیشرفت میکنن ما باید عین چی کار کنیم تا بدست بیاریم.ولی خب انتخاب خودم بوده که کشیو انتخب کنم که فقط خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوریم.وقتی میبینم بابام همه کار میکنه اونا ندارن که بدن گاهی خیلی ناراحت میشم.یا میبینم بابام ...

منم همین انتخاب رو کردم اوایل توی آشنایی خیلی برام جذاب بود که تنهایی تونسته زندگی بسازه ولی خب در حد یه جوون دیگه الان یهو نگران آیندم شدم 

شما توی روابط و احساس ات با همسرت تاثیر نذاشته؟ دوس داشتنت کم نشده؟

منم همین انتخاب رو کردم اوایل توی آشنایی خیلی برام جذاب بود که تنهایی تونسته زندگی بسازه ولی خب در ح ...

بی تاثیر نیس ولی کم نشده.ما به غیر از مشکل مالی مشکل خانوادشو داریم.

برای منم اول جذاب بود بعدش دگه نه بیشتر فشار استرسه تا جذاب🤦🏻‍♀️