2777
2789
عنوان

همسایه عجیب غریب

314 بازدید | 11 پست

ما حدودا سه سال پیش با هزارجور قرض و قوله ، خونمون رو بازسازی کردیم ، اون زمانی که داشتیم بازسازی میکردیم ، هیچ کس توی آپارتمان نبود ، چون نزدیک عید بود تقریبا همه رفته بودن مسافرت ، من با یکی از همسایه هامون خیلیییییییی  خوب بودم ، همش اون میومد خونه ما ، یا کلا رفت و آمدمون خیلی زیاد بود ، بعد از تعطیلات که برگشت . دید من دارم پله ها رو جا رو میزنم ، گفت چرا تو تمیز میکنی نظافتچی میاد تمیز میکنه . گفتم نه ، چیز زیادی نیست با یک جارو زدن حل میشه .خاک بناییه.  بعد گفت اااااا مگه خونت رو بنایی کردی ؟ گفتم آره . گفتم بیا بریم ببینم . گفتم باشه . اومدیم رفتیم توی خونه . گفت آها مبارکه . ولی تو هم خلی خدایی . گفتم چرا . گفت بنایی دیوونگیه.  آدم الکی پول و زمانش رو دور میریزه ، آخرم هیچی به هیچی . گفتم سلیقگی  هستش دیگه . من دوس دارم محیطی که توش هستم رو بهش رسیدگی کنم . یک هفته بعد از اون ماجرا ، من آش نذری پخته بودم ، برای همه همسایه ها بردم ، برای این خانومم بردم . ی دفه جلوی در برگشت گفت ، خدایی چته تو . چرا همش میخوای خودت رو توی چشم این و اون بکنی . گفتم وااااا. با آش نذری ؟؟؟ حالت خوبه ؟ چی میگی . آش رو گرفت رفت تو خونش . بعد از یک ساعت یک اس ام اس طولانی بهم داد ، که از رفتارات  خوشم نمیاد، همش حس میکنم میخوای فخر فروشی کنی به بقیه . منم گفتم ببخشید دقیقا من چیکار کردم که فخر فروشی کردم .گفت کلا دیگه دوس ندارم ارتباط خاصی با هم داشته باشیم . منم دیگه جوابش رو ندادم . از اون روز هم سعی کردم خیلی باهاش چش تو چشم نشم . تا اینکه پارسال خونشون  رو بازسازی کردن . منم تا بحال توی خونشون رو ندیده بودم . اما دیروز یک اتفاقی افتاد که واقعا جاااااا خوردم . رفته بودن مسافرت و یادشون رفته بود ، آب رو ببندن  ، مثه اینکه قطره قطره آب زده بود به سقف همسایه پایین . زنگ زده بود به همسرم که تو رو خدا قفل درو بشکن برو تو ، اون شیر آبی که آب ازش رفته رو محکم کن . شوهرم اولش گفت نه و نمیشه و از این حرفا . آخر چون دید ، خیلی اصرار میکنه با یکی دیگه از آقایون همسایه درو شکوندن رفتن تو . من و یکی دیگه از همسایه هامون جلوی در ورودیشون وایستاده بودیم . از تعجب شاخخخخخ در آوردم . کل خونش رو عین من درست کرده بود . حتی صندلی ، حتی رو فرشیش  . انقدر تعجب کردم از کارش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسود هیچ وقت ارامش نداره همین خودش محازاته براش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

همسایه ما هم اومد مبل ما رو دید رفت دقیقا صورتی خرید 

همینه دیگه آدما از هم یاد میگیرن

حالا ببین شما حرفی چیزی نزدی ک اون بد برداشت کرده؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

همسایه ما هم اومد مبل ما رو دید رفت دقیقا صورتی خرید همینه دیگه آدما از هم یاد میگیرنحالا ببین شما ح ...

نه عزیزم  من اصلا هیچی بهش نگفتم . جالبه حتی شوهرم گفت وااااا  . اون که می‌گفت تو مثل خواهر نداشته منی . گقتم چی بگم