mmelisaamm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4524 عنوان مزدا چجور میتونن انقد ل اشی باشن 884 بازدید | 83 پست آخه چطور ممکنهبگه دوست دارم ولی قصدم ازدواج نیسه روز حالتم نپرسه حتی توام پیام بدی جواب ندهشما جای من بودین واکنشتون چی بود خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗 1403/06/17 | 06:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah_r عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 170 از پسر جماعت هیچ انتظاری نداشته باش خودتم معطل نکن ول کن ی روزی میفهمی هیچ محالی محال نیست و هیچ چیز هم از هیچ کس بعید نیست...🎭
mmelisaamm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4524 از پسر جماعت هیچ انتظاری نداشته باش خودتم معطل نکن ول کن دلم نمیاد ول کنم ولی صبرم بی فایدست ۱ساله اینجور میچرخم ۷ناه کات کردیم و نشد خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 62989 پاک کن برمی داشتم از زندگیم حذفش میکردم برای همیشه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
binammmm عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1161 متاسفانه دوستی بیشتر از ازدواج رواج پیدا کرده..به هر حال مرسوم شده و به نظرم قبحش از بین رفته..خوب دوستی رو نمیپسندی باهاش کات کن
aynazآیناز۱۲۳۴ عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 1960 ولش کن اون یه هرزست خودتو درگیرش نکن بگو بلدی یا خودم راه رو نشونت بدم
elinaaaam عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2026 حاجی بیشتر پسرا بدرد نمیخورن وقتی ی پسر ل اشی میگه من اگه دختری و دوست داشته باشم تا قبل ازدواج حتی بهش دستم نمیزنم جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
mmelisaamm مدیر استارتر عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4524 بالاشی بودن اون کاری ندارمتوچرا بااین حال درگیرشی، چون اولین بار حس دوست داشتن و تو عمرم تجربه کردم با این عن آقاعاشقش شدم ۱ سال باهمیم ۱۱ ماههنمیدونم چی بگم سر خودش نی اصن ۲۴ سالشه ولی بچست خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
نگین۹۰۸۰۸۷ عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 1143 من که عقد بودم اینطوری بودوام ازدواج گرفت سهم منم گرفت بعدم راحت طلاقمدادعاقلت اینکه بدون مهریه عقد کنی همین میشهقبل اینکه نی نی سایتی ها بگن حقت هستمیخواستی با مهریه کم عقد نکنیمنم چه میدونستم ابقدر حیوان صفت هستخیال کردم مثل خودم آدم درستی هست
panah_r عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 170 دلم نمیاد ول کنم ولی صبرم بی فایدست ۱ساله اینجور میچرخم ۷ناه کات کردیم و نشد ولی ی روزی خودت خسته میشی انقدر اعصابت داغون میکنه تا خودت میکشی کنار الان ول کنی به نفع روح و روانته ولی خب قطعا نمیکنی تا پشیمون نشی ی روزی میفهمی هیچ محالی محال نیست و هیچ چیز هم از هیچ کس بعید نیست...🎭
fatemeh_1375 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 5826 چون اولین بار حس دوست داشتن و تو عمرم تجربه کردم با این عن آقاعاشقش شدم ۱ سال باهمیم ۱۱ ماههنمیدونم ... وقتتو هدر نده دندون لقو بکن بنداز دور
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 62989 ولی ی روزی خودت خسته میشی انقدر اعصابت داغون میکنه تا خودت میکشی کنار الان ول کنی به نفع روح و روانت ... و اینکه اون موقع ممکنه خیلی از موقعیتهای خوب زندگی از دست برن ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
elinaaaam عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2026 ببین این رابطه ک سر و ته نداره و باید همینجا تموم کرد فوقش دو روز حالت بد میشه ولی نزار بیشتر وابسته بشی جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
panah_r عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 170 و اینکه اون موقع ممکنه خیلی از موقعیتهای خوب زندگی از دست برن صد در صد ، کلا زندگیت نابود میشه تا دوباره برگردی ی روزی میفهمی هیچ محالی محال نیست و هیچ چیز هم از هیچ کس بعید نیست...🎭