2777
2789

منتطر تبریکش بودم....

ولی نگفت....

بعد ۳ماه باورم نمیشه رفته ....

فک میکردم میاد

شما شده بعد کات برگرده؟تولدتون رو تبریک نگفته باشه ولی ی روز برگرده🥺🥺🥺🥺

پسرا هم مگه آدمن!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به نظرم دیگه به فکرش نباش رابطه ای که سه ماه ازت خبر نداره تموم شده ست 

حتی اگه برگرده هم مثل قبل نیست و بازم میره اونی که ضریه میخوره فقط تویی 

بهتره واقع بین باشی

امیدوارم بهترسن نصیبت بشه

🌹❤

رمز کاربریم و فراموش کردم شمارمو هم عوض کردم مجبور شدم جدید بزنم 
نذاشتم برام تولد بگیرنتو بهت تبربک نگف؟برنگش؟

چرا اخه، میگرفتی حالو هواتم عوض میشد

موقع تولدم نبود یعنی بعدا شنیدم میخواست بیاد که منصرفش کردن بعدم وقتی اومدش که نیومدنش بهتر بود واسم، شده بود نوش دارو بعد مرگ سهراب

ولی درکل سعی کن زیاد غصه نخوری ارزش نداره؛

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

😭😭😭😭😭داغونمداغون

هر آدمی تو زندگیش ی روزی بالاخره میفهمه که هیچکس موندگار نیس 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

تولدت مبارک ایشالا عمر با عزتی داشته باشی خب ببین تبریک تولد بهونه ایه برای اشتی کردن حالا که نیومده بهش فک نکن ممکنه دوراسو بزنه بهتر از تو پیدا نکنه برگرده ممکنه دیگه کلا نیاد سمتت اینقدر پیسرفت کن ک حسرتتو بخوره نری حالا دوباره با یکی دیگه رل بزنی پسرا خیلیاشون💩هستن😂😂

نه همه گاون

😂😂

😭😭😭😭😭داغونمداغون

بخدا مردا ارزششو ندارن نمونش شوهر من بعد چندسال دوست بودن توروی خانوادم وایسادم بعد ۸سال ازدواج یسر فحشو بی احترامی دارم میشنوم راه برگشت ندارم