2777
2789

سلام.من چهار ساله مادر شوهرم فوت کرده و چهار ساله زن جدید داره پدر شوهرم.برادرشورامم همه از دم اقاهستن.اصلااصلااهل بدجنسی و دخالت نیستن.ولی خب این خانم بخاطرتفوت فرهنگی زیاد زیاد سازگاری ندارد منظورکه کلا به همچین کار اره..دوست داره توهمچی دخالت کنه..بزرگتری کنه..ازونا ک ردپاشومیشه توهمه جریانادید..پدر شوهرم خیلی قوم خویش دوسته..همش بافکوفامیلاشه..

من همسرم آدم خوبیه..خیلی مراعات می‌کنه..خیلی بادخترام خوبه..بهشون بهامیده..به من بهامیده..کلا آدم گیری نیستش ک الکی اوقات تلخی کنه..همه چی زندگیم ارومه واوکییه خدازوشکر

حالا این خانم هربارک میرم خونشون یه مسیله ای داره برای اینکه اوقات منوتلخ کنه..من رابطه بدون تنشی باجاریام دارم.اگرابن زن چهار ساله می‌شناسه شون من ده ساله باهاشون رابطه دارم.خلاصه...

بمونیدلطفا..نیاز دارم بهتون..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سری قبل ک رفته بودم..دایم از جاری بزرگم تعریف میکرد..آخه ما اومدیم شهرستان برارندگی  اوناشهربزرگن..ولی کاااامل از زندگیش خبردارم.خلااصه..فاطمه اینجور..فاطمه اونجوری..بچش رفته مدرسه خصوصی توچی؟خونه عوض کردن به چه بزرگی..شما چی چی داشته شهرستان ک اومدین؟خلاصه ایقدرازبالاو پایینش گفتتت..از خریداش..وتعریف تعریف..بعدش میگف چه حیف اومدی شهرستان...موندم آخه چرااینکارومیکنه...درحالی ک اصلاحسودی ندارم باهیچکدومشون...چون به لحاظ مالی ماسرتریم..

این سری کلیدکرده بود رو دخترام..ک درست تربیتشون نکردی..لوسن..چراانقدربهامیده شوهرت بهشون..و چندباریم جلوخودم سربچم دارد و من صبوری کردم..دلیشم این بود ک دخترت چراباهات درست حرف نمیزنه

منو همه میگن ک شوهرت به دخترا خیلی بهامیده ..خونواده خودم کیف میکنن...میگن دخترات خیلی خوبه ایقدرمهرپدری میبینن..ولی جاری بزرگم و زن بابای شومرم من بگن ..اینارو لوسو پرتوقع میکنین..بیچاره شوهراشون..و ازین چیزا

ببین میخواد حساست کنه رو زندگی جاریت از زندگی خودت بدت بیاد

اصلا حساسیت نشون نده توهم تعریف کن از جاریت بدونه حسادتتو برانگیخته نکرده

برا بچه ها هم هر چی گفت بگو تربیتشون خوبه، بچن دیگه انتظار ادم بزرگ نباید داشته باشیم،بچه باید بچگی کنه

بزن تو ذوقش نظر نده

ببین میخواد حساست کنه رو زندگی جاریت از زندگی خودت بدت بیاداصلا حساسیت نشون نده توهم تعریف کن از جار ...

آخه چراااا😲برای از زندگیم بدم آخه...دراین‌حد ترسانکه این خانم یعنی؟؟؟؟