2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم همسر من دقیقا اینجوریه

ولی حال من کلا خوب نیست

کاش حال دلت خوب باشه این مهمه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

عاشق نشو عاقلانه ازدواج کن بخدا همه کسایی که دیدم عاقلانه ازدواج کردن ی آرامشی دارن تو زندگیشون مام همش جنگ اعصاب داشتیم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
ببین عزیزم همسر من دقیقا اینجوریهولی حال من کلا خوب نیستکاش حال دلت خوب باشه این مهمه

چرا حال دلت خوب نیست؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
تا الان جلو خودمو گرفتم🥺

بازم بگیر

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
عاشق نشو عاقلانه ازدواج کن بخدا همه کسایی که دیدم عاقلانه ازدواج کردن ی آرامشی دارن تو زندگیشون مام ...

من عاشقاااانه ترین ازدواج رو داشتم... الان عشق کنار رفته و حقیقت مثل پتک عر روز تو سرم کوبیده میشه... اینو بدون که عشققق هیچوقت به تنهایی کافی نیست

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
چرا حال دلت خوب نیست؟

تو همه سال‌های زندگی بخاطر بیماری روحی و جسمی زجر کشیدم و دارم میکشم خستم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من عاشقاااانه ترین ازدواج رو داشتم... الان عشق کنار رفته و حقیقت مثل پتک عر روز تو سرم کوبیده میشه.. ...

منم مث خودت بعد رسیدن چشات تازه باز میشه ب یه آدمی ک تو نمیخاستی ببینی بدیاشو