2777
2789
عنوان

شوهرم واقعا خودشو بهم ثابت کرد

2087 بازدید | 86 پست

زایمانم با اینکه سزارین بود ولی اورژانسی شد منو بردن طبقه ششم بیمارستان و همون لحظه آسانسور خراب شد شوهرم پله ها رو تند تند اومد بالا که فقط منو قبل از اتاق عمل ببینه بغض کرده بود اشک تو چشماش بود 

بعد از عمل کلی درد داشتم شوهرم رفت سریع درخواست پمپ درد کرد و گفت هزینه ش اصلا مهم نیست فقط یه کاری کنید خانمم درد نکشه 

دیدم یه باکس گل خیلی خوشگل واسم خریده آورد گذاشتش بالای سرم دست کشید رو موهام گفت خداروشکر تو و بچه م سالمید

فرداش که مرخص شدم آوردنم خونه یهو کتفم چنان تیر کشید که نفسم بند رفته بود از شدت درد گریه میکردم شوهرم سریع رفت پماد خرید آورد کلی ماساژ داد تا آروم شدم بعدش به خاطر بخیه هام نمیتونستم دراز بکشم درد داشتم و خوابم میومد خیلی کلافه بودم 

اومد واسم شیاف زد و روی مبل واسم جا درست کرد که نیمه نشسته بخوابم بعدش هم کولر رو تنظیم کرد تا گرمم نشه خودش هم بچه رو گرفت بغل بردش توی اتاق که گریه نکنه من بتونم بخوابم 

مامانم هم بنده خدا خیلی هوامو داشت ولی نمی‌دونم چرا این کارای شوهرم اینقدر توی ذهنم مونده و خوشحالم کرده که هیچوقت هیچی اندازه این روزا بهم لذت نمیده

هیچ خوابی اندازه خواب اون روز روی مبل بهم نمیچسبه چون دو شب بود نخوابیده بودم و وقتی با ماساژ آروم شدم و عمیق خوابیدم بهترین لذت دنیا بود 

با اومدن بچه خیلی زندگیمون عوض شده ، قبلش هم خوب بودا ولی شوهرم محبتش بهم هزار برابر شده میاد وقتی به بچه شیر میدم بوسم می‌کنه به بچه مون میگه قربون خودت و مامانت 🥺 

از ته دلم آرزو میکنم همه حال دلشون خوب باشه و این حس های خوب رو هر مادری تجربه کنه 

الهی قسمت همه منتظرا هم بشه ❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر خدا برا هم حفظتون کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

راستی توی کارای خونه هم به شدت کمک میکنه

مامانم اومده خونه مون ولی شوهرم همش به مامانم کمک میکنه حتی ظرف میشوره 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

طبیعی میزاییدی کمتر درد میکشیدی 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید