2777
2789
عنوان

درد و دل از خونواده خودم پیش شوهر

457 بازدید | 41 پست

بچه ها چرا میگن با شوهرتون دردودل نکنید از خونوادتون نگید؟

پس تروماها و اسیبای کودکیمونو با کی درمیون بزاریم اگه همسرمون همرازمون نیست؟!

لطفا تجربه هاتون رو بگید🥲🥲🫶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاور و روانشناس 

البته اگه شوهرتون جنبه داره و بعدا تو سرتون نمیزنه و گوش شنوا داره میتونید باهاش حرف بزنید 

شوهر من هیچ وقت هیچ سرکوفتی بابت خانواده م و.... بهم نزده، از این بابت واقعا امنه، اگه غیر این بود دوس نداشتم از خانواده م زیاد چیزی بدونه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

با غریبه درد دل کنی که بعدا همدیکر نمیبینید خیلی بهتره تا با شوهر یا آشنا

حرف حق

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

همسرت است

تراپیست که نیست

اصلا اصلا ابدا

هرگز راجع به گذشته و سختی ها و کمبود هایی که داشتی نگو

آدم ها دوست دارند با یک فرد ارزشمند ازدواج کنند

اگر از کمبود هایی که داشتی مطلع بشه ممکنه فکر کنه اونقدر برای خانواده ات ارزش نداشتی که آرامش و آسایش بیشتری برات فراهم کنند 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

مشاور

یک سری موقعیتا اضطرارین ادم از کلش داره دود درمیاد تراپیست ک همیشه در دسترس نیست

فرض کن تو موقعیتی ک با پدر یا مادرت درگیر شدی و خیلی اشفته شدی

نباید هیچی بگی و طوری رفتار کنی انگار هیچی نشده؟

روانشناسی زرد میگه با همسرت راجب خانوادت حرف نزن،حالا چرا؟

چون ممکنه همسرت نقطه ضعف بگیره ازت و اگه ببینه که حالا تو به اون پناه اوردی و از خانواده خودت دلخوری به این باور میرسه که هیچ پشتوانه ای نداری پس خیلی راحت اذیتت میکنه

در صورتی که نتونی با همسرت راجب هرچیزی صحبت کنی و اونو محرم ندونی،و در این مورد شک داشته باشی بهش که ممکنه از دردودلای تو نقطه ضعف بگیره،پس انتخاب اون فرد به عنوان همسرت اشتباه بوده

پ.ن:با کسی ازدواج کنید که بتونید راجب تروماها و گذشته سختی که داشتید صحبت کنید و بعد از صحبت بجای استرس،حس کنید که یه باری از رو دوشتون برداشته شده❤️‍🩹

همسرت استتراپیست که نیستاصلا اصلا ابداهرگز راجع به گذشته و سختی ها و کمبود هایی که داشتی نگوآدم ها د ...

مثلا موقعیتی پیش بیاد ک خیلی عصبانی و پریشونی از دست خونوادت و خب داره گریت درمیاد

باید جلوش خوددار باشم؟

منظورم این نبود ک بشینم دردودل کنم اشتباه رسوندم

چنین موقعیتی منظورمه