2777
2789
عنوان

همسرای شما هم بدهی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 33 پست
چه جوری می‌تونه جور کنه😑

ماشین سنگین خریده کار میکنه باهاش تازه غیر خرج خونه و اجاره خونه فقط ۲۵۰ تومن ۶ تومن اجاره خونه  و ماهی ۲۰ تومنم هزینه خونه میکنیم  وسط مسطا ماشین خرج میزاره ر دستش اون یطرف من خونه پدرمم بعد ازدواجمم تا حالا انقد تو فشار نبودم که امسال بعد عید هستم وضعیت خوردو خوراکمون همونه ولی خب لباسو بقیه موارد یکم ضعیف تر شده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ماشینی خریده ماهی ۲۵۰ م میده

تریلی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ماشین سنگین خریده کار میکنه باهاش تازه غیر خرج خونه و اجاره خونه فقط ۲۵۰ تومن ۶ تومن اجاره خونه و م ...

دوست منم شوهرش ماشین سنگین داره 

کل ماه رو داره با استرس سر میکنه 

اونم ماهی ۱۵۰ قسط میده

البته کار شوهر منم با ماشین سنگیناست 😁

بهشون بار میده😁

من از قرض و بدهی متنفرم

الان چند ماه میخوام یخچال فریزر بخرم نشده

بدم میاد از کسی قرض کنم

ترجیح میدم نان و پیاز بخورم قرض نکنه

تازه دوتا صندوق نوشتم در بیار یخچال فریزر بخرم😊

وزن اولیه ۶۴.۵۰۰😏وزن الان ۶۲.۳۰۰😊 وزن هدف اول ۶۰😁وزن هدف دوم ۵۸🙂قد ۱۶۶☺️

من از قرض و بدهی متنفرمالان چند ماه میخوام یخچال فریزر بخرم نشدهبدم میاد از کسی قرض کنمترجیح میدم نا ...

انشالله💚💚💚🌾

منم با قرعه کشی کلی چال و چوله زندگی رو پر میکنم

دوست منم شوهرش ماشین سنگین داره کل ماه رو داره با استرس سر میکنه اونم ماهی ۱۵۰ قسط میدهالبته کار شوه ...

ماشین سنگین خوبه زمانی که قسط نداشته باشی تازه کلیم پس انداز میکنی و ولخرجی من شوهرم امسال  نصفشو نقدی داد بقیشو سود ماهانه و چک  تا سال دیگه مرداد چک ماشین بعدم قراره زمین برداره قسط اون بعدم ساخت زمین فکنم تا اخر عمرمون قراره فقط چک پاس کنیم

الهی به مبارکیزندگی همینه تا قسط نداشته باشی پیشرفت نمیکنی

اخه قسطم حدی داره شوهر من راه یساله رو ی شبه میره ۲۴ ساعتی تو جادس خودش میگه دیگه بریدم از عید ب اینور فکنم یهفته سر جمع خونه نبوده از خرید لباسو عوض کردن وسایل خونه و مسافرت اینا کلا گذشتیم فقط خرج چیزای ضروری و خوردو خوراکه الان ۴ ماهه وقت ارتودنسی گرفتم ۴۰ ملیونه ۲۰ تومن داده بقیشو امروز فردا میکنه هروزم قیمتا میره بالا

ماشین سنگین خریده کار میکنه باهاش تازه غیر خرج خونه و اجاره خونه فقط ۲۵۰ تومن ۶ تومن اجاره خونه و م ...

هزینه خونه ۲۰میلیون ماهی ؟ مثلا چیا میخرین

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
هزینه خونه ۲۰میلیون ماهی ؟ مثلا چیا میخرین

پسرم ۷ ماهشه هزینه شیر خشک و پوشک

خوردو خوراک شوهرم ناهار میبره سرکار همیشه باید پلویی باشه و گوشتی کنارشم سالاد و مخلفات  مصرف میوه اینامونم زیاده پول ابو برقو گازو نتو و ... گاها بیشترم میشه

پسرم ۷ ماهشه هزینه شیر خشک و پوشکخوردو خوراک شوهرم ناهار میبره سرکار همیشه باید پلویی باشه و گوشتی ک ...

من هیچ‌وقت حساب نکردم.

همینارو ماهم داریم.

بیشتر برنج‌میخوریم.

البته دخترم بزرگ شده هزینه پوشکش تموم شد..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾