2777
2789

به جسمم  و روحم بد ترین ضربه ها رو زدن

دیر بردنم دکتر صورتم فلج شد گوشم کر شد 

افسردم  یعنی داغون ترینم 

بنظرتون انتخاب رشته کنم برم ؟ فرهنگیان نیاوردم 

نمیدونم با این شرایط سخت پشت کنکور بمونم که تو خودم زیاد توانایی خوندن نمیبینم یا  انتخاب رشته کنم برم اخه اگه انتخاب رشته هم بکنم بعد اینکه درسم تموم شد بازم باید برگردم این جهنم 

لایکک نکن لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر میتونی تحمل کن. و تلاش کن مگر اینکه یه رشته خوب بری و دنبالش کنی و ارشدم استعداد درخشان بشی همووجا جذب ارشد بشی و ادامه بدی، اگر پول جیبی مشکل داری بخون سال بعد تا شرایط اجتماعیت هم بهتر بشه  از این قدرت ناراحتی و رنجت استفاده کن 

انتخاب رشته کن برو به بعدش که برمی‌گردی نمیخاد فکر کنی شاید شاغل بشی،ادامه تحصیل بدی ی شهر دیگ بری ....

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
انتخاب رشته کن برو به بعدش که برمی‌گردی نمیخاد فکر کنی شاید شاغل بشی،ادامه تحصیل بدی ی شهر دیگ بری . ...

من ازوناش نیستم زرنگ باشم یعنی یه ادمیم که در له‌ترین حالت ممکنم 

لایکک نکن لطفا
من ازوناش نیستم زرنگ باشم یعنی یه ادمیم که در له‌ترین حالت ممکنم

همه ما چنین تجربه های داشتیم و داریم ....یکمی به خودت زمان بده ....استراحت کن....میری دانشگاه سرت گرم میشه....پیاده روی کن

.....دوباره کم کم قوی تر میشی ....ب خودت فشار نیار

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
چجوری خودکشی کنم که درد نداشتهباشه هزار بار خواستم بکنم جرئت نکردم ترسیدم

اتفاقا شجاع و نترس بودی ک ادامه دادی خ ودکشی برای انسانهای ترسو ضعیفه و تنبل نه شما؛ بیخیال عزیز دلم از شما بعیده دس بردار روزای خوبم از راه میرسه یکم واسه اون وقتم انرژی بذار ،همه چی درس میشه نگران نباش 

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!