2777
2789

بچه ها من چند روزه یجا تو مغازه مشغول بکارم ولی تایمش برام خیلیه از ده تا یازده صبح راهشم تا خونم چهل دقیقه ست پیاده اتوبوس خوزم نیس سه روزه رفتمم میام خونه میشم جنازه به هیچ کاریم نمیرسمم امشبم از خستگی گند زدم فیش فیک بهم نشون دادن من نفهمیدم جنس سه و‌خورده ایی تحویل دادمشمرتیکه دزد  حتی شامم فقط تخم مرغ میخورم فکر نکنم ماه دیگه بتونمم برم چون پاهامم رباطش پاره ست یمقدار میترسم فشار بیاد انلاین شاپ چی خوبه؟ من سرمایه زیادی نقد ندارم کمک فکری کنید دنبال کارم

پوشاک زنانه. بچه گانه بنظرم.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شال و خودم دوست دارم نیترسم فروش نداشته باشه بدلیجات نمیدونمم چطوره؟

ی تجربست دیگه از تعداد کم شروع کن ی جور ریسکه اما باید تلاش کنی عکس خوب بگیری پیجو ببری بالا کارای خوب بیاری 

و ... هم شال و روسری هم اکسسوری هر کدوم طرفدار خودشو داره اما پیج اکسسوری زیاد هست نسبت شال و روسری 

مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در پیام بده

@trustisho روبیکا

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا