2777
2789

رژیم بنظرم آدم رعایت کنه وعده هاش کمتر کنه و ورزش هم داشته باشه وزنش کم میشه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ترکیب مشکلات معده اس واسه لاغری نیست.باید اصلاح مزاج بشی

شنیدی یکی میگه آب میخورم چاق میشم؟

بعد یکی دیگه سه پرس غذا میخوره چاق نمیشه؟

اینا مال مزاج آدمه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
رژیم بنظرم آدم رعایت کنه وعده هاش کمتر کنه و ورزش هم داشته باشه وزنش کم میشه

غذام کمه اماورزش ندارم دریغ از یک گرم کاهش تازه قندهم کم کردم تقریبا قطع کردم امانه سایزنه وزن

دارم دیوانه میشم

این ترکیب مشکلات معده اس واسه لاغری نیست.باید اصلاح مزاج بشیشنیدی یکی میگه آب میخورم چاق میشم؟بعد یک ...

دارم اصلاح مکنم بخداکلی دمنوش مخورم انگاری فایده هست غذام هم کمه اماشایدگاهی اوقات شب پفک بخورم

دارم اصلاح مکنم بخداکلی دمنوش مخورم انگاری فایده هست غذام هم کمه اماشایدگاهی اوقات شب پفک بخورم

دمنوش مگه اصلاح مزاجه؟

باید بری پیش متخصص مجرب

نخور از ابن دمنوشا الکی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
غذام کمه اماورزش ندارم دریغ از یک گرم کاهش تازه قندهم کم کردم تقریبا قطع کردم امانه سایزنه وزندارم د ...

سالاد و آبلیمو و عرق شوید هم خوبه.البته تلخه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یکی نوشته بدون رژیم هم معدش خوب شده هم خودبخود ده کیلوتوچهل روزکم کرده

کی گفته اصلا امکان نداره

فقط سردی رو میگیره من خودم ۳۰روز با رژیم ۳کیلو کم کردم

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

چیزی که من فهمیدم 

حذف روغن بازاری و کم کردن نون سفید و برنج هست

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خانومی ک گفتن مگه با دمنوش کسی اصلاح مزاج میشه!! بله میشه خوبم میشه من دوساله متخصص طب سنتی و زبانشناسی هستم درمانجو داشتم که حتی تو 120 روز یعنی چهارماه 15 کیلوهم کم کردن.چون ما فقط دمنوش نمیدیم یک رژیم غذایی کامل میدیم که چی بخورن چی نخورن! 

چاقی ،لاغری ، کبدچرب ، نازایی ، دیابت ، غلظت خون و و و...رو ما به لطف خدا درمان کردیم و میکنیم اگه کسی واقعا به خودش ایمان داره ایدی روبیکامو میزارم پیام بده رضایت مشتریارو براش بفرستم.

@akbari_3232