2777
2789
عنوان

22 سالگی دیره❓❓❓

250 بازدید | 20 پست

سلام من میخوام از الان واسه کنکور بعدی بخونم ولی مهرماه امسال ۲۱ سالم میشه از یه طرف همش فکر میکنم خیلی دیر شده از یه طرفم هیچ درآمد و پولی ندارم و بابت این موضوع خیلی ناراحتم همش میگم بجای اینکه با ۲۱ سال سن تازه واسه کنکور بخونی یه کاری شروع کن دستت تو جیب خودت باشه واقعا نمیدونم چیکار کنم نظر شما چیه؟

میشه 

نه. هیچوقت واسه درس خوندن دیر نیست... در کنارش کارم بکن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دیپلم چه کاری بهت میدن ؟

البته اگه ی مدرک داری یا حرفه بلدی بحثش جداست ولی در کل هیچوقت دیر نیست 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

نه دیر نیست یه امسال به خودت وقت بده خوب بخون خیلییی خوب بخون ...خواهر من متولد ۸۲ خوب نخوند رتبه و تراز خوبی نیاورد .....اما دیگه میخاد انتخاب رشته کنه ...اما اگر شما هدفت عالی خوندن بخون 

ما تو کلاسمون داریم کسی که ارشد گرفته و دوباره اومده کنکور داده اومده رشته مورد علاقه اش

بستگی به خودت داره که از نظر روانی بتونی این بار رو متحمل بشی یا نه

چون بالاخره سخت هم هست که می بینی هم سن هات دارن از تو جلو می زنن