2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی راهی جز ورزش بلده بمن بگه یک زمان درب در تو سایتا دنبال چاقی بود الان دنبال لاغری همه چی خوبه فقط شکم زدم و پهلو پهلوو زیاد نیس ولی خوب جلوش نگیریم بدترمیشه شکمم شکم ۹ماهه هاس موندم چ کنم افسرده شدم  دوماهه خوراکم کردم یکماه دمنوش خوردم حرکات ورزشی کردم هچ ب هچ کاش کسی راهی واسه اب کردن شکم وپهلو داشت هرچند وزنم ۵۴هس خوبه ولی هرکی میبینه میگ زشته دگ شکمت انگار ۹ماهس خیلی ضایعس موندم چراشکم زدم

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

هرچن واسه چاقی قرص خوردم بعد اشتهام بازشد الان ۳یا۴ماهه نمیخورم قرصو اشتهام مگ بند میشه ناجور اشتهام هس ولی دوماهه کلن قند شکر گذاشتم کنار کلن خوراکم کم کردم مخصوصن الان یک هفتس روزی یک وعده میخورم کنترل کردم خودم هی دلم میخاد بخورم ریزه خاری حالا میخاد تیکه نون باشه یا میوه کلن دومهه هچ نمیخورم

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
چطوری شکم داری با ۵۴ کیلو من با این وزنم یه ذره هم شکم ندارم

۴۲بودم قرص خوردم واسه چاقی  هی خوردم چربی خابیدم خوردم برنج خابیدم خوردم پفیلاهرشب یک قابلمه پر تنها میخورم بعد هر خوردنی میخابیدم چربی جم شده ت شکمم لابد واسه همین اینجور شد تو ماه رمضون ۴۶بودم بعد ماه رمضون یعنی ت ۳۰روز شدم ۵۱کیلو بعد قرصو گذاشتم کنار اخرین بار یکماه پیش وزن کردم ۵۴بودم

فست بگیر

فست چیه واسه اب کردن شکم پهلو بگید هرچی جز ورزش

دوست دارم بگیرم فقط میدونم ۱۲ ساعت نباید چیزی بخورم دیگه چی هست؟

من حاضرم دوروز نخورم فقط شکمم بره