2777
2789

شدم و توجه‌ بهم بیشتر شده بود و باید بگم واقعا حس خوبی بود ، چون هیچ وقت این حس تجربه نکرده بودم.  خوشگلا و کسایی که چهره خوبی دارید خوش به حالتون واقعا چهره خیلی باعث ایجاد اعتماد به نفس می‌شه خیلی.

البته دخترایی که مثل من باشن کمن و اکثر دخترا توجه دریافت می‌کنن ولی خب...

خیلی زوم نکن رو خودت من هروقت تو اینه نگا میکنم هزارتا ایراد از خودم میگیرم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم 💔

بگرد ببین نقطهٔ جذاب وجودت چیه. اونو نشون همه بده. مثلا شاید خوش‌صحبتی. مجلس‌گرم‌کنی، خوش‌برخوردی، شوخی، کارهای خنده‌دار میکنی، امیدبخشی، انرژی‌مثبتی، مهربونی، خیرخواهی، باهوشی.

همه یه چیزی برای جذب کردن دارن.

میدونم خوشگلی خیلی مهمه، اصلا حرفتو رد نمیکنم، ولی من آدمهای معمولی جذاب هم دیده‌م.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
زوم نمی‌کنم، بازخورد‌هایی که از طرف جامعه دریافت می‌کنم

هرکس یه سلیقه متفاوتی داره ممکنه از نظر بعضیا زشت باشی از نظر بقیه خوشکل و دلنشین سعی کن رو نقاط قوت خودت رو بیشتر نشون بدی و رو همونا مانور بدی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
عزیز دلم 💔بگرد ببین نقطهٔ جذاب وجودت چیه. اونو نشون همه بده. مثلا شاید خوش‌صحبتی. مجلس‌گرم‌کنی، خوش ...

❤️

اصلا اخلاق به خصوصی هم ندارم. 

می‌دونی جدا از دریافت نکردن توجه،خودم به شدت حس بدی پیدا می‌کنم

اسی... من دو تا دوست دارم، یکیشون خوشگل، یکیشون معمولی. ببین وقتی این دو تا با هم بودن (همش هم با هم بودن)، فقط و فقط به خوشگله توجه میشد.

ولی الان اونی که معمولی بود، خوشبخته و اونی که خوشگل بود، معمولی. همسر اونی که معمولی بود، فکر میکنه زنی مثل زنش توی دنیا نیست. خدا رو شکر خیلی دوسش داره. ولی این دوستم طفلک که زیبا بود، همسرش اصلا قدرشو نمیدونه. دوستم واقعا اخلاق خوبی هم داره، ولی شانس نداره.

خلاصه بهت بگم که بختت خوب باشه ایشالا. پیشونی‌نوشت خوب باشه بهتره تا چهره.

اسی... من دو تا دوست دارم، یکیشون خوشگل، یکیشون معمولی. ببین وقتی این دو تا با هم بودن (همش هم با هم ...

اره خب موارد مختلف تو دنیا زیاد هست

ولی خب شانسیه 

اکثر مواقع اینطور نیست 

دنیا برات جبران میکنه. بهت قول میدم.

بعید می‌دونم

ولی مرسی

دنیا تا به الان برای کی جبران کرده که برای من بکنه، خودم باید تلاش کنم تا به یک جایی برسم سعی هم نصف و نیمه می‌کنم.

بعید می‌دونمولی مرسیدنیا تا به الان برای کی جبران کرده که برای من بکنه، خودم باید تلاش کنم تا به یک ...

برای من جبران کرده.

خیلی تلاش کردم. و جبران کرد.

البته من چهره‌م خوبه، در چیز دیگه‌ای جبران کرد.

انرژی مثبت عزیزم، انرژی مثبتو فراموش نکن. نگو بعید میدونم. مطمئنم دنیا برات جبران میکنه. یه روزی یاد حرفم می‌افتی.