2777
2789

لطفا اگه تاپیک رو میتونید تا جایی که میتونید کمکم کنید

۱۸ سالمه

تو برگه سونوگرافی من نوشته سایز و حجم تخمدان ها افزایش یافته و دارای نمای PCO هستند ( سندروم تخمدان پلی کیستیک )_( یا همون تنبلی تخمدان )

روی بازو هام جوش دارم اما خیلی زیاد نیست بعد دکتر پرسید روی سینه ات مو زائد داری گفتم آره نگاه کرد بهم خندید گفت این کرکه مو نیست کاش همه اینجوری باشن🌝😂

بخاطر معده ام دوست ندارم قرص های که داده رو بخورم 

یه سوال ، من که روی سینه موی زائد مردانه ندارم و ... ولی تو سونو نوشته نمای PCO داره نمی‌دونم چیکار کنم تجربه اتون رو برای منه جوان خام بگید لطفا 😢💓🌸

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

هییی من از ۱۲ سالگی گیرشم 

پریود منظم داری 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه اصلا منظم نیست خیلی دیر به دیر پریود میشم 😭

هییب 

چه قرصی بهت داد

فقط هورمونی اگه داد اصلا نخور

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اصلاح سبک زندگی

فایده نداره

اصلاح سبک زندگی

باشگاه رو شروع کردم اضافه وزن ندارم تازه کمبود وزن دارم ولی شیرینی جان دوست دارم اما واقعا به اندازه بعضیا زیاد نمیخورم میشه توضیح بدید 😢💖

قرار نیست همه علائمو داشته باشی

مثلا من موی زاید ندارم ولی چاقی شکمی و پریود نامنظم و ریزش مو رو دارم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
آره پس برای شما اصلا فایده نداره ..هیچوقت انجام نده چون بهش باور نداری

مسلمون مگه چی بهت گفتم من دو سال انجامش دادم فایده که نداشت هیچ بدترم شدم

باشگاه رو شروع کردم اضافه وزن ندارم تازه کمبود وزن دارم ولی شیرینی جان دوست دارم اما واقعا به اندازه ...

منم هر دو تخمدانم تنبلی داره ..تازه اصلاح سبک شروع کردم ..پیاده روی و ورزش میکنم ..یوگا عالیه.. قند شکر و شیرینی نمیخورم یا خیلی خیلی کم ..بجاش شیرینی طبیعی .. سعی میکنم بجای فست فود و سرخ کردنی بیشتر غذاهای سالم مثل آش و این چیزا بخورم ..غذاهای دیگم میخورمااا اما کم روغن برنج به انداز میخورم روغن زیتون مصرف میکنم ..سعی میکنم استرس رو کنترل کنم 

منم هر دو تخمدانم تنبلی داره ..تازه اصلاح سبک شروع کردم ..پیاده روی و ورزش میکنم ..یوگا عالیه.. قند ...

استرس کنکور دهنمو سرویس کرد ...

مسلمون مگه چی بهت گفتم من دو سال انجامش دادم فایده که نداشت هیچ بدترم شدم

منم قرص و دارو خوردم جز عوارض هیچی برام نداشت .. اگه بتونی روزی یه ساعت پیاده روی کنید خیلی خوبه 

قرار نیست همه علائمو داشته باشیمثلا من موی زاید ندارم ولی چاقی شکمی و پریود نامنظم و ریزش مو رو دارم

شما برای درمان چکار کردید عزیزم ؟ 😢

استرس کنکور دهنمو سرویس کرد ...

خوشبختانه تو زندگیم تنبل بودم از نظر درسی و هیچوقت استرس کنکور نکشیدم 😂 البته دانشگاه دولتی هم قبول شدم .. کلا استرس درس و این چیزا نداشتم من رشتم فنی حرفه ای بود