2789
عنوان

تفاوت فرزندان شيرخشكي و شيرمادرخوار در بزرگسالي

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 38 پست

من شیر مادریم. خواهرم شیر خشکی. و اون خیلی بیشتر از من به مامانم وابسته اس. ذهنتو با این چیزا پر نکن. هیچ ربطی نداره. تربیتمونم عین هم بود. ولی کلا اون عاطفی و احساسیه و من منطقی و بی احساس.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید تأثیر داشته باشه ولی نه خیلی زیاد، بیشتر از نظر جسمانی ممکنه رو بچه تأثیر داشته باشه شیر خشک هر چقدرم مقوی باشه فکر نکنم به پای شیر مادر برسه تاثیرش تو بزرگسالی بیشتر دیده میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

نه فکر نکنم ربط داشته باشه بعضی بچه ها ذاتا مهربونتر یا وابسته ترن

مثلا دوست خودم شیر خشکیه از همه بچه ها مهربونتره نسبت به مامانش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

سلام خانمای عزیز.استارتر جون ربط داره.وقتی یه بچه ی شیر خشکی به مادرش وابسته باشه این ژنیه اما همین بچه اگگر شیر مادر بخوره محبت و علاقش به مادرش خیلی بیشتر میشه.پس هم به شیر بستگی داره و هم ژن دخیله.

خب مگه وابسته بودن چیز خوبیه؟!!!!اونم واسه مرد جماعت!!!!!!چرا اصلا باید بچه ها وابسته بشن!!!!وابستگی ...

نميگم وابستگي خوبه ميگم تو خانواده ما اوني كه شير مادر خورده وابسته تره مامانمم خودش معتقد به اين قضيه

بیشتر به ذاته و تربیت الان دختر من شیر خشکیه خیلی مامانیه خیییییلی وابستست ولش کنی از تو بغل من پایین نماد تو خیابون دستشو از دستم در نمیاره منم دستشو نگیرم نگران میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

من شيرخشكي بودم شوهرمم شيرخشكي بود ما نه تنها براي خانواده ي خودمون به خونواده ي همديگه هم خيلي خيلي محبت داريم اينا همش درحد يه حرفه تو واقعيت اين نيست من اينقدري كه همه چيو براي پدرومادرم ميخام براي خودم نميخام

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
عزیزم درست متوجه شدم بچه اولت سز بود دومی طبیعی؟!مگه میشه؟!!

آره هفت سال بیشتر بگذره اززایمان اول طبیعی میشه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

ربطی به عاطفه و محبت نداره عزیزم بچه تا زیر 4 سال هیچ خاطره ای تو ذهنش نمی مونه که بر اساس اون بخواد شخصیتش ساخته شه.قدرت بدنی پایین هم که دوستمون گفتن شیر خشکی بودن علتشه نیست عزیزم من دو تا خواهرزاده هام یکی شیر خشکی بود اون یکی شیر مادر شیر خشکیه قویتر و ماشالله محکمتره از نظر هوش هم تاثیری نداره این دو تا هردوشون دارن پزشکی میخونن تازه شیرخشکیه نارس هم بوده زردیه شدید داشته که 3 بار هم خونشو عوض کردن. اینا همش حرفه اگه به من باشه که میگم شیرخشک بهتر هم هست انواع اقسام ویتامینها و املاحهای مورد نیاز بدن و داره حتی به نطرم تو سه چهار ماه اول که مادر بدنش تحلیل رفتست و هیچ ویتامینی حتی واسه خودشم نداره به نوزاد یکی دو وعده شیر خشک هم بدن.همراه با شیر مادر.