2777
2789
عنوان

بابام میگه پولاتو جمع کن جهاز بخر من هزار تومنم ندارم که بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 85 پست
خب چه توقعی داری منم پدر مادرم میگن خودت کار کن پول جهیزیتو در بیار من ۱۶ سالمه تو که از من بزرگتری

تا کی باید کار کنم جهاز بخرم با ریال پول دربیار ولی برو بازار به دلار خرج کنه 

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر خوبیه قدرشو بدونداره بهت پس انداز یاد میده

اینجوری با دل شکستن بهم یاد میده؟

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

دقیقا پدرتون کپ پدر بنده هستن تا وقتی میبینن پول و پله دارید زود به فکر فرصت طلبی میگردن..جهیزیه دادن به عهده پدره و وظیفه دختر نیست اگه وسع خرید دارند به گردن نگیرید اصلا..همونطور که دختر بدون اجازه پدر نمیتونه ازدواج کنه چون پدر سرپرست دختره همونطورم جهیزیه رو خودش باید بده...

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

منم سرکار میرم و سعی کردم بخرم تا میتونم نه بخاطر اجبار چون بهرحال هزینه ها زیادن و خانواده بهشون فشار میاد 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
پس پدر و مادر چکاره ان؟وظیفه پدر و مادر مگه نیست؟

تو رو نمیدونم ولی هر خوانواده یا فرق دارن وضعیت مالی مدر مادر من اونقدر نیست که بتونن بخرن برام و اینکه نه وضیفه پدر مادر نیست هیچ جا نیمده وضیفشونه و اصلا ربطی بهشون نداره حتی خرید جهیزیه به عهده خوانواده دختر نیست طبق قانون 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
تا کی باید کار کنم جهاز بخرم با ریال پول دربیار ولی برو بازار به دلار خرج کنه

اصلا وضیعت نیست که نه در حدی بخر که باابت بدونه داری تلاشتو میکنی خودشم دست به کار میشه بلاخره بعدشم وام ازدواجم هست خودتو نگران نکن 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اون اینجوری گفته که پولتو خرج نکنی و به فکر پول درآوردن باشی

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خب ی تلاشی کنه مگه همه از اول پول داشتن که جهاز دادن

اینطور میگه بابا 

خودت جمع کن کمکش

بعدش وام ازدواج دادن جهیزیه میگیری دیگه😍

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

پدر منم اولش گفت حواسم رو جمع کردم به امید خدا عید تکمیل تکمیلم خودم خریدم کسیم حق نداره چیزی بگه بهم اگه خودشون میخواستن بگیرن کلی منت و... که اخرش فقط حرف و بازم نمیخریدن واس همین از اول نخواستم