2777
2789

اللهُ اعلم

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا خانومهای متاهل؟!😄

خوب مجرد از نظر من عیب نداره انقدر جلب توجه کنه ولی یه زن متاهل به نظرم درست نیست وقتی در خیابون راه میره همه مردا بهش با شهوت نگاه کنن بالاخره باید یه تعهدی به همسرش داشته باشه

خوب مجرد از نظر من عیب نداره انقدر جلب توجه کنه ولی یه زن متاهل به نظرم درست نیست وقتی در خیابون راه ...

خوب اون همسرش ميدونه كه اون اونجورى ميره بيرون حتما همسرشم پلنگ دوست داره 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

یعنی چی پلنگ؟؟؟؟؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
خوب مجرد از نظر من عیب نداره انقدر جلب توجه کنه ولی یه زن متاهل به نظرم درست نیست وقتی در خیابون راه ...

اهان.بعضیا شوهرشون هم دوست داره زنش اونجوری بخودش برسه.

بعضیهاهم ممکنه شوهرشون هیزه...میخوان یجوری بگردن که به شوهره بفهمونن من هیچی ازبقیه کم ندارم

بعضیها هم عقده دارن.فکرمیکنن تابایه خرمن ارایش نرن بیرون نمیشه.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
خوب اون همسرش ميدونه كه اون اونجورى ميره بيرون حتما همسرشم پلنگ دوست داره 

واقعا برام سواله این جور مردا اصلا غیرت دارن؟ من مذهبی نیستما ولی واقعا برام عجیبه زنشون شبیه ... می فرستن بیرون

واقعا برام سواله این جور مردا اصلا غیرت دارن؟ من مذهبی نیستما ولی واقعا برام عجیبه زنشون شبیه ... می ...

اکثراین مرداهم جرات مخالفت بازنشونو ندارن.زن ذلیلن بسی😂😂😂😂

واقعا برام سواله این جور مردا اصلا غیرت دارن؟ من مذهبی نیستما ولی واقعا برام عجیبه زنشون شبیه ... می ...

طرز زندگيا با هم فرق ميكنه افكار فرق ميكنه بعضى مردا دوست دارن زنشون هميشه و همه جا خوش پوشو خوش قيافه باشه بعضيام اصلا اينجور كه شما فكر ميكنيد و لقب ميدين فكر نميكنند و اينجور چيزارو تميزى ميدونن

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
طرز زندگيا با هم فرق ميكنه افكار فرق ميكنه بعضى مردا دوست دارن زنشون هميشه و همه جا خوش پوشو خوش قيا ...

من هیچ مخالفتی با زیبایی و تمیزی و شیکی ندارم، خودم هم اینجوریم، ولی شبیه ... اینا بودن نه شیکیه نه زیبایی نه تمیزی وقتی طرف نگاه میکنی دقیقا یاد.... میوفتی نه چیز دیگه