قبلا در موردش تاپیک زده بودم نشد لینک رو کپی کنم پس بخشی از متن رو کپی کردم
حالا که نتیجه کنکورهاتون امده گفتم بیام در مورد خوابگاه باهاتون حرف بزنم
البته من ۴ ترم بوعلی بودم و بعد دوباره کنکور دادم و رفتم علم و صنعت
**برای انصراف از دانشگاه باید جریمه پرداخت کنی و دوباره معادلسازی واحدها هم هزینه داره**
خب الان با هم به سال ۸۴ که من ترم اولی بودم سفر میکنیم😁🚀👩🏼🚀
من یه بچه به شدت خونگی بودم 😅 مثلاً قبل از ۶ عصر باید برمیگشتم خونه ؛ فقط با یه تعداد کمی از دوستام اونم تحت نظر والدین اجازه رفت و آمد داشتم البته علاوه بر سختگیری والدین خودم هم ترسو بودم
اصلاً کسایی که اون زمان من رو ندیدن باورشون نمیشه من یه روزی توی حبس ترس خودم و سختگیری والدین بودم
من توی یکی از بهترین دبیرستانهای تهران درس میخوندم ولی تهران دانشگاه سراسری قبول نشدم و رفتم بوعلی همدان ؛ اصلاً فکر نمیکردم خانواده اجازه بدن البته برای مادرم که دوران کارشناسیش دانشگاه شیراز بود نرمال بود ولی از پدرم توقع نداشتم قبول کنه
مهر۸۴ خانواده من رو گذاشتن همدان و برگشتن تهران
روزهای اول خیلی دلم میگرفت ولی خب هم اتاقیهام خوب بودن ؛ یه عده از فامیلها هم خیلی ور میزدن و میگفتن معلوم نیست مریم اونجا چکار میکنه💁🏼♀️
توی خوابگاه باید بتونی با یه چیزهایی کنار بیای مثل اینکه هم اتاقیت وسط اتاق موهاش رو شونه کنه یا یکی جلوت لباس عوض کنه یا کسی با ظرفت غذا بخوره و یا حتی کسی ازت لباس قرض بخواد
اگر کنار نیای حرف و حدیث زیاد پشتت در میاد.
⏰زمستان قبل ۷ و بهار قبل ۹ باید خوابگاه باشی و اگر بخوای بری شهر خودت باید یاعت ورود و خروج بزنی و به خانواده هم اطلاع میدن پس فکر نکنید آزادی مطلق هست😂
حالا میرسیم به وسایل👜🛍
لباس و لوازم شخصی ( زیاد نبرید)
تشک و رختخواب
وسایل حمام+ تشت
یه کم هم ظرف و ظروف و مواد غذایی
اتو و سشوار هم اگر ببرید خوبه
قفل فایل هم یادتون نره