2777
2789

اگه بخواید از خانواده به دلایلی دور بشید خیلی دور... ولی اونا بگن انتخاب رشته شهرای نزدیک مثل کاشان ساری رو اول بزن بعد شیراز و اصفهان شما دور از چشم اونا به خودتون و سلیقه تون احترام میزارید و اول اصفهان و شیراز و انتخاب میکنید؟ حتی اگه شانس قبولی دانشگاه ایران و داشته باشید 

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

اول شیراز بعد اصفهان 

البته اگه میخواید دور شید

هر چند شیراز واقعا خوبه.هم شهرش هم سطحش

در مورد پنهانی هم نمیتونم نظر بدم میتونید منطقی صحبت کنید که این دانشگاه ها تیپ ۱ هستن و می ارزه که دور شم و تو یه شهر و دانشگاه تیپ ۱ درس بخونم

اول شیراز بعد اصفهان البته اگه میخواید دور شیدهر چند شیراز واقعا خوبه.هم شهرش هم سطحشدر مورد پنهانی ...

متاسفانه منطقی نیستن... حتی دانشگاه ایرانم میگن باشه مشکلی نیست اصلا خوابگاه بگیر حالا یا خود دانشگاه میده یا پانسیون جایی پیدا می‌کنیم برات ولی نزدیک ما باش... ولی من خیلی خسته شدم دلم میخواد فرار کنم زودتر ی جای خیلی دور برم یکم به آرامش برسم

آره واقعا شیراز عالیه من عاشقشم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شما طبق منطق انتخاب رشته کن

ن که صرفا دور شی

۷ سال شوخی بردار نیست ک بگی میرم شهر دیگ و خیلیم دور میشم

چراکه ۴ سال بعد ممکنه با توجه به همجواری با انواع فرهنگ ها اصلا کم بیاری و بخوای برگردی

دانشگاه هایی ک خوبه رو شروع کن به زدن

دور از چشم بقیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

متاسفانه منطقی نیستن... حتی دانشگاه ایرانم میگن باشه مشکلی نیست اصلا خوابگاه بگیر حالا یا خود دانشگا ...

میفهممت عزیزم.حتی من شنیدم ایران تیپ ۱ نیست و صرفا چون تهرانه خیلی معروف شده و این ها.از من بشنوی شیراز به دلیل قطب پزشکی در دوره بالینی خیلی میتونه خفن تر باشه چون کیس های زیادی میبینی و خب این تو پیشرفتت خیلی تاثیر داره.در واقع مشکل شما خانواده اس که باید راضی بشه.شما میتونی با این منطق که اول تهران بعد بهشتی بعد شیراز و اصفهان و بعد ایران برتر هستن این ترتیب رو بزنی و بگی بر اساس سطح علمی چیدم.ولی بازم پیشنهادم اینه اول نظر خانواده رو جلب کنی بعد بزنی.

ببین شما طبق منطق انتخاب رشته کنن که صرفا دور شی۷ سال شوخی بردار نیست ک بگی میرم شهر دیگ و خیلیم دور ...

میدونید مشاوره م بهم همینو گفت براساس تیپ بندی دانشگاه ها جلو برو خودمم میگم این منطقی تره اما خانواده میگه اول نزدیکارو بزن... حتی قم‌و البرز‌ 😑 یعنی تیپ ۱ مثل شیراز اصفهان و ول کنم برم اینارو اول بزنم...

عقل چی میگه؟

میدونید مشاوره م بهم همینو گفت براساس تیپ بندی دانشگاه ها جلو برو خودمم میگم این منطقی تره اما خانوا ...

خانواده رو ول کن

خودت مهمی

اول جاهایی که درست حسابی هستن رو بزن

بهترین دانشگاها

شروع کن

تهران رو بزن کرج رو بزن قزوین رو بزن نزدیکه

دانشگاه علوم پزشکی بوعلی همدان خیلییی خوبه دانشجو از تهران هم توی خوابگاهشون زیاده

اونم بزن

لاقل میتونی رفت و آمد کنی

قم رو ولکن.... اگر مذهبی و ... نیستی

ببین تو باید توی اون شهر زندگی کنی اینم در نظر بگیر

ولی جای خیلی دور نزن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥