2777
2789
عنوان

هلث باتری آیفون

326 بازدید | 7 پست

بچه هاااااا من ۶ ماه ایفون گرفتم هلث باتریم شده ۹۸ درصدددددد قشنگ دارم سکته میکنممم عادیه تو ۶ ماه ۲ درصد کم بشه؟اخه خیلی از ف یلتر شکن استفاده می‌کنم مثلا خیلی شده که گوشیم رسیده به ۵ درصد و ازش استفاده کردم

چیکار کنم پایین تر میاددد؟

ب ۲۰ برسه باید ش کنی تا ۸۵.۹۰

فیلترشکن دائم روشن باشه هلث ومیاره پایین دائم اپدیت کنی میاره پایین

البته ک یچیز الکیه هلثش من سه سال ایفون دوازده داشتم رسید ب ۷۷ اما هیچ تاثیری تو کارکردش نداش

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

ب ۲۰ برسه باید ش کنی تا ۸۵.۹۰فیلترشکن دائم روشن باشه هلث ومیاره پایین دائم اپدیت کنی میاره پایینالبت ...

اپدیت اینا اصلا نکردم به ۸۰ تا میرسه میکشم از شارژ ولی زیر ۲۰ زیاد ازش استفاده می‌کنم و ف یلتر شکن خیلی استفاده می‌کنم 

من ایفون ۱۳ دارم تا همین ۱ هفته پیش ۹۹ درصد بود الان شده ۹۸ تا امیدوارم پایین تر نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپدیت اینا اصلا نکردم به ۸۰ تا میرسه میکشم از شارژ ولی زیر ۲۰ زیاد ازش استفاده می‌کنم و ف یلتر شکن خ ...

زیر۲۰ زیاد کارنکش دیگ بزنش شارژ فیلت رشکنم مواقعی و استفاده داری روشن کن

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من ۱۰ماهه دارمش همینکه اومد رو ۹۸ تند تند پایین اومد تازه شده ۹۳ ینی چندتا چندتا میاد 😐😐😐😐

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
من ۱۰ماهه دارمش همینکه اومد رو ۹۸ تند تند پایین اومد تازه شده ۹۳ ینی چندتا چندتا میاد 😐😐😐😐

الان واسه من از اون‌ موقعه که تاپیک زدم تا الان شده ۹۷ امیدوارم پایین تر نیاد🫠

عزیزم شما که بافت کویین انجام دادیبعد واسه بار دوم تونستی ازهمون موها استفاده کنی؟یاکلا موها خراب شد ...

نه گلم خیلی پیچید توهم و گره خورد منم انداختم دور دیگه ولی شاید اگه شونه اینا میزدم بهش اوکی میشد ولی دیگه حوصلم نکشید انداختم دور