dokhtaryokhe مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 604 عنوان هلث باتری آیفون 326 بازدید | 7 پست بچه هاااااا من ۶ ماه ایفون گرفتم هلث باتریم شده ۹۸ درصدددددد قشنگ دارم سکته میکنممم عادیه تو ۶ ماه ۲ درصد کم بشه؟اخه خیلی از ف یلتر شکن استفاده میکنم مثلا خیلی شده که گوشیم رسیده به ۵ درصد و ازش استفاده کردمچیکار کنم پایین تر میاددد؟ 1403/06/16 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9857 ب ۲۰ برسه باید ش کنی تا ۸۵.۹۰فیلترشکن دائم روشن باشه هلث ومیاره پایین دائم اپدیت کنی میاره پایینالبته ک یچیز الکیه هلثش من سه سال ایفون دوازده داشتم رسید ب ۷۷ اما هیچ تاثیری تو کارکردش نداش ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!
dokhtaryokhe مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 604 ب ۲۰ برسه باید ش کنی تا ۸۵.۹۰فیلترشکن دائم روشن باشه هلث ومیاره پایین دائم اپدیت کنی میاره پایینالبت ... اپدیت اینا اصلا نکردم به ۸۰ تا میرسه میکشم از شارژ ولی زیر ۲۰ زیاد ازش استفاده میکنم و ف یلتر شکن خیلی استفاده میکنم من ایفون ۱۳ دارم تا همین ۱ هفته پیش ۹۹ درصد بود الان شده ۹۸ تا امیدوارم پایین تر نیاد
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9857 اپدیت اینا اصلا نکردم به ۸۰ تا میرسه میکشم از شارژ ولی زیر ۲۰ زیاد ازش استفاده میکنم و ف یلتر شکن خ ... زیر۲۰ زیاد کارنکش دیگ بزنش شارژ فیلت رشکنم مواقعی و استفاده داری روشن کن ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!
teacher_asma عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 من ۱۰ماهه دارمش همینکه اومد رو ۹۸ تند تند پایین اومد تازه شده ۹۳ ینی چندتا چندتا میاد 😐😐😐😐 أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13644 عزیزم شما که بافت کویین انجام دادیبعد واسه بار دوم تونستی ازهمون موها استفاده کنی؟یاکلا موها خراب شد؟ متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
dokhtaryokhe مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 604 من ۱۰ماهه دارمش همینکه اومد رو ۹۸ تند تند پایین اومد تازه شده ۹۳ ینی چندتا چندتا میاد 😐😐😐😐 الان واسه من از اون موقعه که تاپیک زدم تا الان شده ۹۷ امیدوارم پایین تر نیاد🫠
dokhtaryokhe مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 604 عزیزم شما که بافت کویین انجام دادیبعد واسه بار دوم تونستی ازهمون موها استفاده کنی؟یاکلا موها خراب شد ... نه گلم خیلی پیچید توهم و گره خورد منم انداختم دور دیگه ولی شاید اگه شونه اینا میزدم بهش اوکی میشد ولی دیگه حوصلم نکشید انداختم دور