2777
2789
عنوان

من چیکار کنم دودل شدم

75 بازدید | 9 پست

خانوما راستش من میخواستم به خاستگارم جواب بله بدم ولی صب که مادرش باهام تماس گرفت گفت دخترم من همین یه پسر و نزدیک خودم دارم میخوام بیاد طبقه بالای خودمون بی رو در وایستی میگم من نمیتونم از پسرم جدا باشم فکرات و بکن اگه راضی میشی بالای خونه ی مادر شوهرت بشینی ایشالله قرار نامزدی و میذاریم من چیکار کنم؟ 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا زندگی نزدیک مادر شوهر سخته فکرات و حسابی بکن چیز راحتی نیست که بتونی راحت باهاش کنار بیای

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
از الان اینو باید بپذیری ک همیشه مادرش هستتوی هر موضوعی دخالتش هست چون پسرشووووووو خیییییلیییییی دوس ...

مامانم میگه لگد به بختت نزن پسره پولداره عصابم و خورد کرده از صب رو مغزم راه میره 

مامانم میگه لگد به بختت نزن پسره پولداره عصابم و خورد کرده از صب رو مغزم راه میره

ببین به شکل کلی شرایط خودش و خودتو در نظر بگیر

مادره هم مشخصه پرروعه 

خود پسره چی میگه؟؟

البته اگر هم رفتی قانون بذار بگو با من میری با من میای نون و اینا هم هر کی جدا میخره مگر اظطرار

پولی ک فردا توش هزار ‌و یک دخالت باشه 

پولی ک فردا یه جایی بخوای بری باید مادرشوهرتو یا ببری یا قید رفتنو بزنی تنها نباشه 

پولی ک فردا مهمون براش بیاد باید پیشش حاضر باشی 

پولی ک فردا شوهرت تایم های طولانی میره پیش مامانش 

و ....

به نظرت ارزشی داره !!!!!

به شرطی خوبه ک همه چی زندگیت به خودت و شوهرت مربوط باشه 

مادری ک نتونه از پسرش دور بشه 

زندگیشم تباه میکنه

پولی ک فردا توش هزار ‌و یک دخالت باشه پولی ک فردا یه جایی بخوای بری باید مادرشوهرتو یا ببری یا قید ر ...

خیلی بده اینطوری خود پسره میگه به حرف مامانم اهمیت نده اون یه چیزی میگه ولی خب اعتمادی بهش نی

پولی ک فردا توش هزار ‌و یک دخالت باشه پولی ک فردا یه جایی بخوای بری باید مادرشوهرتو یا ببری یا قید ر ...

پسره خودش میگه به حرف مامانم اهمیت نده اون ی چیزی میگه واسه خودش

خیلی بده اینطوری خود پسره میگه به حرف مامانم اهمیت نده اون یه چیزی میگه ولی خب اعتمادی بهش نی

پسرا که مادرشون رونمیذارن کنار 

اینو خیالت راحت باشه . حتی اگه طرف خودتم باشه 

هر روز عصبی باشید خوبه ؟؟؟؟

هر روز مامانش یه برنامه پیاده کنه 

و بین شما ها بحثه دگه . 

مگه اینکه واقعا مادرش کاری بهتون نداشته باشه 

کی میرید 

کی میایید 

نگه کی اومد

کی رفت 

و ...