2777
2789
عنوان

مامانم منو دوس نداره

4065 بازدید | 138 پست

سلام دوستان . حدود دو سه هفته اس با مامانم قهر کردم . مامانم اصن منو دوس نداره . همش بمن گیر میده . زمان مجردی خیلی اذیتم کردن . مث زندانیا بودم حق هیچی نداشتم . دانشگاه قبول شدم نزاشتن برم. ارایش که هیچی . گوشی اصلا . اجازه عطر زدنم نداشتم . میگفتن عطر مال زنای خرابه . با دوستام حق رفت  و امد نداشتم . کلیپس نمیزاشتن بزنم ‌ . یا شال و روسری روشن سر کنم .. . یبار یواشکی یه مداد چشم خریدم . شانس گند پیداش کردن و خونه ما چه خبر شد . خیلی ازشون کتک خوردم ‌ ‌. هیچوقت ازشون نگذشتم و حلالشون نکردم . منظورم مادر و داداشم هست ک همش ب هر دلیلی منو کتک زدن ‌. گذشته از کتک با حرفاشون ازارم میدادن. فک کنین یه مادر همش ب دخترش بگه ج...نده ..فحشای رکیک بده  . بگه من نگاه بتو که میکنم حالم بد میشه . تو توخونه ما اضافی هستی . خلاصه اینارو گفتم ک بدونین چقدر اذیت شدم  حتی خیلی چیزا قابل گفتن نیس. شوهرمو دوس نداشتم بزور شوهرم دادن ولی بازم دست از اذیت بر نمیدارن . چن وقت پیش گفتم میخام بیام خونتون باهم بریم هیئت. گفت نیا اینجا تو ارایش میکنی آبروی منو میبری . من خجالت میکشم تو دخترم باشی . دلم خیلی شکست . اخه مگه من تو هیئت چقد ارایش میکنم ؟ فوقش یه کرم و یه مداد . دلم واقعا شکست گفتم من بخاطر امام حسین میام نه بخاطر شما. هیچ کسم حق نداره ب کسی بگه تو نیا مجلس امام حسین .خلاصه ازون روز باهم قهریم ‌ ازینطرفم خیلی تنهام کسیو ندارم نمیدونم زنگ بزنم آشتی کنم یا نه 

😲😲خدای من..من تاحالا ندیده ونشنیده بودم همچین چیزی..مگه میشه ی مادر بتونه دخترشو اینقد اذیت کنه..چه دنیایی شده😥😥

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😲😲خدای من..من تاحالا ندیده ونشنیده بودم همچین چیزی..مگه میشه ی مادر بتونه دخترشو اینقد اذیت کنه..چ ...

اوووه خیلی بیشتر ازیناس. یه موقعی فکر میکنم میگم حتی نامادری هام اینطوری نمیکنن با بچه هاشون . ولی مادر من اصلا عاطفه مادری نمیدونه چیه

خسته نباشی😜

شوهرت خوبه عزیزم؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

زندگي خاهرم بود انگار ☹️ چقد بد اخه چرا اينجوري ميكنن اخرش فقط خانواده واسه ادم ميمونه چرا بعضي ماما ...

وقتی نگاه میکنم بعضی مامانا چقد هوای بچه هاشونو دارن . بچه شون هرچقدرم بده و اذیت میکنه بازم دوسش دارن یا با محبت با بچشون حرف میزنن دلم خیلی میگیره و حسودیم میشه 😢😭