سلام دوستان . حدود دو سه هفته اس با مامانم قهر کردم . مامانم اصن منو دوس نداره . همش بمن گیر میده . زمان مجردی خیلی اذیتم کردن . مث زندانیا بودم حق هیچی نداشتم . دانشگاه قبول شدم نزاشتن برم. ارایش که هیچی . گوشی اصلا . اجازه عطر زدنم نداشتم . میگفتن عطر مال زنای خرابه . با دوستام حق رفت و امد نداشتم . کلیپس نمیزاشتن بزنم . یا شال و روسری روشن سر کنم .. . یبار یواشکی یه مداد چشم خریدم . شانس گند پیداش کردن و خونه ما چه خبر شد . خیلی ازشون کتک خوردم . هیچوقت ازشون نگذشتم و حلالشون نکردم . منظورم مادر و داداشم هست ک همش ب هر دلیلی منو کتک زدن . گذشته از کتک با حرفاشون ازارم میدادن. فک کنین یه مادر همش ب دخترش بگه ج...نده ..فحشای رکیک بده . بگه من نگاه بتو که میکنم حالم بد میشه . تو توخونه ما اضافی هستی . خلاصه اینارو گفتم ک بدونین چقدر اذیت شدم حتی خیلی چیزا قابل گفتن نیس. شوهرمو دوس نداشتم بزور شوهرم دادن ولی بازم دست از اذیت بر نمیدارن . چن وقت پیش گفتم میخام بیام خونتون باهم بریم هیئت. گفت نیا اینجا تو ارایش میکنی آبروی منو میبری . من خجالت میکشم تو دخترم باشی . دلم خیلی شکست . اخه مگه من تو هیئت چقد ارایش میکنم ؟ فوقش یه کرم و یه مداد . دلم واقعا شکست گفتم من بخاطر امام حسین میام نه بخاطر شما. هیچ کسم حق نداره ب کسی بگه تو نیا مجلس امام حسین .خلاصه ازون روز باهم قهریم ازینطرفم خیلی تنهام کسیو ندارم نمیدونم زنگ بزنم آشتی کنم یا نه