یا اینکه هر کس سمتم اومد فقط قصد رابطه کوتاه مدت داشت اونم نمیتونست پابند باشه
دیگه دارم کم کم به طلسم اعتقاد پیدا میکنم انگار یکی طلسمم کرده
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
گِره ی تنهایی هر کسی فقط به دست دلِ خودش باز میشه....اینکه فکر کنیم با کسی دیگه ای خوشبخت و خوشحال تر خواهیم بود فقط یک فکره چون شادی و خوشبختی درون خودتونه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو نگا کن ببین طلسم نداری ک شایدم یه جن عاشقت شده
غلط کرده 😂
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...