2777
2789

۸۰۰ واسه تولدش کادو بده. من مهمون داشتم نرفتم همسرم خودش رفت. از نظر اخلاقی اونم نباید میرفت چون ۳ ساعت تا شهرشون فاصله داریم ولی منو گذاشت خودش رفت. این هیچی. گفتم خانوادشه دوست داره بره. به من گفت ۴۰۰ نقد داری گفتم نه. فکر کردم میخواد ۴۰۰ بده بعد رفته ۸۰۰ کادو داده بدون اینکه با من مشورتی کنه. اونم به کسی که واسه خونمون اومدن ۵۰۰ گذاشتن تو پاکت بعد چند سال. 

خیلی ناراحتم از کارش. فقط بهش گفتم من راضی نیستم. 

شما جای من بودین چه برخوردی میکردین؟ 

حقیقتا هیچی چون مرد زبون نفهم رو هرچی بگی فایده نداره فقط خودتو داغون میکنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌موقعیتی که خودمون کار بازسازی داریم کلی وام گرفتیم و بچه هم نداریم هیچوقتم احتمالا نخواهیم داشت که بگیم جبران میشه. اگه بود هم اونا عمرا جبران کنن. چرا نباید حداقل مشورت میکرد!

شما خودت مقصری ک هی خودتو کنار کشیدی وقتی به یه مرد هیچ مشورتی ندی خب همین میشهبماند ک این رفتارت با ...

واسه چیزای بی اهمیت همش میپرسه بعد این قضیه که واسم مهم بود سرخود عمل کرده.