2777
2789
عنوان

فردا میخام واسه اولین بار خودم تنهایی رانندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 31 پست
ان شالله‌ 🤲حتما میتونی👍

سلام گلم

امروز خداروشکر به خوبی و خوشی رفتم و اومدم 

توی پارکینگ خودمون خیلی اذیت شدم تا پارک کنم البته  

اما خداروشکر بدون مشکل رفتم و اومدم   

سلام گلمامروز خداروشکر به خوبی و خوشی رفتم و اومدم توی پارکینگ خودمون خیلی اذیت شدم تا پارک کنم البت ...

سلام عزیزم

دیدی سخت نیست😁

کم کم بهتر میشی تا قلق دستت بیاد...

من اوایل ساعت های کم ترافیک و مسیرهای خلوت میرفتم 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمدیدی سخت نیست😁کم کم بهتر میشی تا قلق دستت بیاد...من اوایل ساعت های کم ترافیک و مسیرهای خل ...

آره خیلی حس خوبی داشتم 

تازه بعدش خرید هم رفتم

من فعلا مسیر مدرسه خونمون تا مدرسه پسرمو باید هرروز برم

حدودا ۱۰ دقیقه س.

قصدشو دارم دانشگاه هم با ماشین برم 

آره خیلی حس خوبی داشتم تازه بعدش خرید هم رفتممن فعلا مسیر مدرسه خونمون تا مدرسه پسرمو باید هرروز برم ...

عالیه 

آفرین...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

قطعا میتونی

منم امروز اولین بار بود پسرمو بردم کلاس وخودم رانندگی کردم

حس خیلی خوبی بود

البته که چندبار سوتی دادم🤣👌

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منی ک از کلاس چهارم رانندگی میکنم و اصلا ترس و استرس رو درک نمیکن

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

یک چیزی میگم شاید بدردت بخوره

وقتی تو ماشینی همیشه به این فک کن تهش میخوره دیگه

تو شهرم سرعت پایینه کشته نمیدم

تهش میمالم به اون ماشینه یا ماشین دیگه میزنه بهم دیگه

یه تیکه اهن نباید غصشو بخورم و خودمم درستش میکنم

این جوری با اعتماد به نفس بیشتری میرونی

اوه خیلی ماشین خراب شد؟

نصف ماشین رفت خداروشکرجانی چیزی نشد ولی تا ماهها صداش توگوشم بود توخیابون میرفتم حتی صدای ترمز شدید درجا میخکوبم میکرد🤦‍♀️

بااینکه چندساله گذشته ولی ترسش باعث شده پشت فرمون نشینم ولی دیگه میخام کم کم شروع کنم دوباره

من هربار سوتی دادم و خاموش کردم واقعا همه صبور بودن و صبر کردن برامپارک دوبل که اصلا بلد نیستم باید ...

انگاری شما خوده منی من ی هفته ست گواهینامه گرفتم ولی ی هفته ست مدام دارم تو شلوغیها رانندگی میکنم با همسرم ولی خیلی سوتی میدم بد بختیمم اسن ک ماشینمم صفر ی هفته قبل از امتحانم ماشین خریدم ی هفته باهاش تمرین کردم بعد امتحان دادم قبول شدم الانم ی هفته ست رانندگی میکنم باهاش پارکینگمونم شیب داره نتونستم ی بارم باهاش بیام بیرون حالا میخوام ی مربس بگیرم با ماشین خودم تمرینم بده خیلی سوتی میدم چند باری هم نزدیک بود تصادف کنم ولی رانندهای دیگه تیز رد کردن و هواسشون بوده 

حالا شوهرم میخواد بره ماموریت نمیدونم چیکار کنم مدرسه پسرم دور بنظرت دیگه چیکار کنم ؟دلم میخواد خودم ببرمش ولی نمیدونم میتونم . من خیلی دور میدون ها مشکل دارم ب سختی میدون رد میکنم .

هم خوشحالم گواهی گرفتم و خودمم ماشین دارم هم ترس از رانندگی دارم لطفا تجربه تو ب منم بگو چیکار کردی

انگاری شما خوده منی من ی هفته ست گواهینامه گرفتم ولی ی هفته ست مدام دارم تو شلوغیها رانندگی میکنم با ...

سلام عزیزم

آره واقعا شبیه هم هستیم.

من الان تقریبا سه هفته س که خودم می‌برم پسرمو

البته هنوز با ترس و تا آیت الکرسی نخونم راه نمیفتم اصلا

صبح ها خیابون ها خیلی شلوغه خیلی اذیت کننده س و من امروز خودم موقع دور زدن از پشت زدم به ماشین جلویی البته اصلا خسارت ندید و حتی نایستاد،البته خداروشکر پسرمو رسونده بودم مدرسه و اون نبود همراهم

و اینکه وقتی نابلد هستی و فرزندت هم همرات هست انکار استرس چند برابره.

تنها باشی خیلی راحت تری،

اما اینایی که گقتم دلیل نمیشه که بخای بترسی و رانندگی نکنی

به نظر من یک هفته با ماشین خودت با مربی آموزشگاه دقیقا تایم ۷صبح که اوج شلوغی و ترافیک هست برو تا راه بیفتی و بعدش با خیالت راحت گل پسرت رو ببر مدرسه. 

سلام عزیزمآره واقعا شبیه هم هستیم.من الان تقریبا سه هفته س که خودم می‌برم پسرموالبته هنوز با ترس و ت ...

سلام ممنونم ک جواب دادی عزیزم برای منم دعا کن دست فرمونم خوب بشه و مسلط باشم 

منم اول ایت الکرسی میخونم بعد حرکت میکنم.