2777
2789

دوستان خاله من ۴۳ سالشه و شوهرش ۵۰ سالشه 

سه تا بچه داره بزرگه ۲۰ سالشه 

شوهرش یه مقدار اخلاق تندی داره 

ولی بد زبون و دست بزن نداره خالم خیلی ساده اس 

اون یکی خالم ۳۷ سالشه و مجرده هرکی میاد بیخود یه عیب میزاره روش همون ۳۷ ساله میشینه زیر پا اون خواهر که طلاق بگیر

زندگی راحت داشته باش

من یه بار بهش گفتم بچه هاش گناه دارند 

گفت من بچه هاش برام مهم نیست خواهرم مهمه 😐😐😐

از کسی هم حرف شنوی نداره دختره که بگم یکی بزنه تو سرش اینو از راه بدر نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حالت بگو همینکه خیانت نمیکنه خیلیم مرد خوبیه شوهرت بیست سال با اخلاقش ساختی الان سر پیری میخوای بری خونه پدرت ک چی با چن تا بچه بزرگ ک میخوای آشیانه شونو خراب کنی گناه دارن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عمه ام با ی دختر ۲۰ ساله و ی دختر ۱۶ ساله طلاق گرفت

بعد ۲۱ سال زندگی

الان خونشو داره حقوقش داره خیلیم حالش خوبه

لطفا جوری نگید انگار ۵۰ ۶۰ سالشونه و نا انیدشون کنین

شما توی زندگی اونا نیستین از کجا میدونین دست بزن نداره منم هنوز خانواده خودم نمیدونن شوهرم دست بزن داره وما سرچی داریم طلاق میگیریم

عمه ام با ی دختر ۲۰ ساله و ی دختر ۱۶ ساله طلاق گرفتبعد ۲۱ سال زندگیالان خونشو داره حقوقش داره خیلیم ...

با چی کتکت میزنه عزیزم ؟

چرا به خانوادت نگفتی  به نظر من بهشون بگو 

بزار هم راهت باشند 

حالا مگه هر کی دست بزن نداره دلیل قانع کننده ای واسه اینکه بمونی باهاش زندگی کنی ؟؟؟

هر کسی هر جور مایله میتونه زندگی کنه

اینم دوست داره طلاق بگیره

مگه چند بار قراره زندگی کنیم که یک بارش رو سر یه بله گفتن که معلوم نیست از سر جوگیری بوده ، هوا و هوس بوده ، ترس از نترشیدن بوده یا هر دلیل احمقانه دیگه که بخواییم خرابش کنیم؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

هرچی نظر خالت هست مهمه 

چون هیچکی جای کسی دیگه نیست که بتونه قضاوتش کنه 

من خودم بریدم خستم حرمت ها بین من و شوهرم شکسته 

از شانس گندم حامله هم هستم

میخاستم سقطش کنم دلش نداشتم

ولی همش به طلاق فکرمیکنم

آخه این چه زندگی من دارم هیچکی درکم نمیکنه 

هیچکی از داخل زندگیم خبر نداره

خدا میدونه چقدر خسته ام

پس بزارید خالت هرکار دوس داره بکنه صلاحش خودش میدونه 

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟