2777
2789

امسال چهارمین باریه که کنکور میدم ، با تراز  ۸۰۰۰ منطقه سه رتبم شد ۱۲۹۰۰

پدرم  آزمایشگاه دامپزشکی داشت  وسایلشو داره میگن تمام دامپزشکی های ازاد رو بزن ، اصلا علاقه ندارم 

اگه بزنم محرومم میشم 😭😭 از کنکور،  دلم میخواد دوباره برای دندان پزشکی بخونم ولی جو خونمون اصلا خوب نیست دیگه تحمل استرس و تحقیر و دعوا ندارم 

باید یازدهم هم ترمیم کنم چهار سال تو خونه افسردگی گرفتم 

اگه دروغ بگم و پردیس رشته های دیگه مثل کاردرمانی بزنم باز تو خوابگاه نصف روز بدون غذا و مکان و.. چه طور بخونم 

چیکار کنم ؟😔😔😔

پشت کنکور نمون 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه ای که دارم من ۳ سال پشت بودم برای دندان و قبول نشدم الان نظرم عوض شده . برو ی رشته ای که زودتر وارد بازار کار بشی و مستقل بشی 

توی همون رشته هم میتونی کلی پیشرفت کنی و مهاجرت کنی 

ارزششو نداره هرگز عمرت رو هدر نده 

من الان پدرم میگه بفرستمت خارج دندان بخون ولی از نظرم ارزششو نداره 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

نمون اسی نابود میشی همینو برو سال بعد رتبت بدتر بشه چی؟ میخای چیکار کنی

هرسال سختتره پس لطفا نمون و ب حرف خانوادت گوش کن

منطقی باش

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

چی باعث پشت کنکوری شدنت شده؟ اینو بگو اول

حتما یه دلیلی داره 

من خودم مثل تو پشت کنکور بودنو تجربه کردم و بااطمینان میگم اگه یکسال درس بخونی و حسابی تلاش کنی محاله قبول نشی

مرنج و مرنجان🤍

چی باعث پشت کنکوری شدنت شده؟ اینو بگو اولحتما یه دلیلی داره من خودم مثل تو پشت کنکور بودنو تجربه کرد ...

قبول شدی اخر؟ چه رشته ای؟ 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
چی باعث پشت کنکوری شدنت شده؟ اینو بگو اولحتما یه دلیلی داره من خودم مثل تو پشت کنکور بودنو تجربه کرد ...

دقیقا راست میگی من هیچوقت تلاش نکردم من سال ۱۴۰۰ دوازدهم بودم حتی مدرسه هم نرفتم به خاطر کرونا هر سال هیچی نخوندم به جز ماه اخر 

امسال حتی کتاب درسی ریاضی و فیزیک رو بلد نبودم و نتونستم ترمیم کنم 

ولی بخونم درسم خوبه فقط یه ماه خوندم و اینو اوردم زیست رو ۳۵ زدم 

تا اخر عمرم حسرت دندان پزشکی میمونه تو دلم 😔😔😔

نه بابا چن سال دیگه ب حرف الان خودت میخندی

هنوز نتایج نیومده عزیزم

رتبتون چند شده؟

دقیقا راست میگی من هیچوقت تلاش نکردم من سال ۱۴۰۰ دوازدهم بودم حتی مدرسه هم نرفتم به خاطر کرونا هر سا ...

عزیزم قبولی از خوندنه 

وقتی میدونی نمیخونی چرا پشت بمونی فدات شم

میگم دیگه من چون خودم پشت کنکور بودم میفهمم واقعا اگه درس بخونی امکان نداره قبول نشی اون چیزی ک میخوای رو،حالا ممکنه در حد ۲۰۰،۳۰۰ تا بی عدالتی بشه و رتبت جابجا بشه ولی محاله بخونی و قبول نشی

مرنج و مرنجان🤍

میگن وسایل آزمایشگاهی دامپزشکی داریم دکتر میشی و لازم نیست کار کنی میگن این بهترین انتخابه

نمیشه ک ب طبق نظر دیگران زندگی کرد..ولی ب نظرم منطقی تر فک کنین ببینین ملاکای انتخابتون چیه..و اگر واقعا دامپزشکی و نمیخوای..و تمایل ب تحصیل ب رشته هایی ک امکان قبولی دارید داری نمون پشت کنکور

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی