2777
2789
عنوان

زیبا ترین دختران ایران مربوط به این👇🏻 قوم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 62 پست
خیلی خوشگلن ولی اکثرشون نچرال نیستن

درسته عزیزم . ولی بازم همه ی دختران ایران زیبا هستن 😍

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همجا زشت و زیبا هستشانس زیبا باشه خواهر

بله عزیزم دقیقا🥰و ذات درست

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

کپی یکی از بازیگرای ترکمچش نخورم ایشالا

خوشگلی عزیزم ماشالله😊

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
عکس بدون آرایششونو می‌ذاشتی میمون هم اگه این همه آرایش و بتونه کاری کنه خوشگل میشه اینا چهره اصلیشون ...

ارایش کسی رو زیبا نمیکنه شما هم زیبا نباشی عمل تورو هم زیبا نمیکنه چون زمینشو نداری چ برسه به ارایش

قطعن که‌تمام دختران قومیت های مختلف زیبان هرچند اینا ک‌تو عکسه میکاپ عروس کردن 😂

بله عزیزم بدون شک😍من این و گذاشتم که بگم همه ی اقوام ایران زیبا هستن. نچرال هاشون قطعا زیبا تر هستن🤩

مرسی ولی عکس من نیس از اول تاپیک داشتم شوخی میکردم🙈🙈😂😄❤️

عههه پس کیه؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
دقیقا اومدم بگمدختر ایرونی مثل گله چ رنگ و رویی دارهنگو کی از کی بهتره هر گل ی بویی داره

ای جانمممممم😍😍دقییییقا دورت بگردم من❤️🥰

اسمش هانده آرچلبازیگر ترکه

آره هانده رو میشناسم ولی اینجا اصلا شبیه خود هانده نبود😅

عکس بدون آرایششونو می‌ذاشتی میمون هم اگه این همه آرایش و بتونه کاری کنه خوشگل میشه اینا چهره اصلیشون ...

عزیزم عکس بدون آرایش توی گوگل نیست . فقط خواستم ثابت کنم همه ی اقوام ایران زیبا هستن😊