هفته دیگه پنجشنبه مهمونی دعوتیم خانواده مادری اصلا ازشون خوشم نمیاد میرم خونشون کلا اخم دارم یا باهاشون حرف نمیزنم ولی با این حال بازم باهام حرف میزنن و مخصوصا یک فرد بخصوص که تو همچی دخالت میکنه هی میپرسه روزی چند ساعت میخونی مثلا میگی ۶ ساعت میگه وای رتبه اول کنکور ۱۳ ساعت میخوند اونم مفید تو فک نکنم ۶ ساعتت مفید هم باشه یه داداش دارم امسال میره ششم میگه این از تو تلاشش بهتره مشاورت کیه آزمون چی میزنی کلاس چی میری و ....
خلاصه میخام نرم هم باید یه جنگ جهانی قبلش بکنم آیا بشه خونه بمونم یا نشه مامانم که حاضره بخاطر فامیلاش هر کاری بکنه کل زندگیمم بهشون میگه😐
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه خیلی رفت رو مخت، بهش بگو آدما با هم متفاوتن، کاری رو انجام میدم که من از زندگی لذت ببرم، بعدش جاتو عوض کن
دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیهای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️