2777
2789
عنوان

مهمونی رو چجوری بپیچونم😭 کمککک

132 بازدید | 9 پست

هفته دیگه پنجشنبه مهمونی دعوتیم خانواده مادری اصلا ازشون خوشم نمیاد میرم خونشون کلا اخم دارم یا باهاشون حرف نمی‌زنم ولی با این حال بازم باهام حرف میزنن و مخصوصا یک فرد بخصوص که تو همچی دخالت می‌کنه هی می‌پرسه روزی چند ساعت می‌خونی مثلا میگی ۶ ساعت میگه وای رتبه اول کنکور ۱۳ ساعت میخوند اونم مفید تو فک نکنم ۶ ساعتت مفید هم باشه یه داداش دارم امسال می‌ره ششم میگه این از تو تلاشش بهتره مشاورت کیه آزمون چی میزنی کلاس چی میری و ....

خلاصه میخام نرم هم باید یه جنگ جهانی قبلش بکنم آیا بشه خونه بمونم یا نشه مامانم که حاضره بخاطر فامیلاش هر کاری بکنه کل زندگیمم بهشون میگه😐

ای خدااا....😭

سلام دخترررررررررررم با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین یک ساعت پیش سر همین مسئله با دختر عمه پدرم دعوام شد 😂 

هر چی گفت گفتم عاطفه خانم به شما ربطی نداره چرا میپرسی ؟!😂 جون سنش بالاس مهمونی بهم ریخت اومدم بیرون (در واقع پرتم  کردن بیرون 😂😂😂) .

الانم اومدم فست فود منتظرم سفارشم اماده  بشه بخورم 😂😂 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

وای ما هم از این فامیلا داریم، خیلی رو مخن

سرتو فقط تکون بده به نشانه تایید، حوابشو نده

اگه خیلی رفت رو مخت، بهش بگو آدما با هم متفاوتن، کاری رو انجام میدم که من از زندگی لذت ببرم، بعدش جاتو عوض کن

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی، سوتی دادی😉😄کاش نجاتم بدی🥺😔🖤کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫کاربر الحجاب زن نما هستش، درخواستشو قبول نکنید، دنبال کثافتکاریه🤦🏻‍♀️نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجاییی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنننننم❤️