2777
2789
عنوان

دندونپزشکی یا داروسازی

272 بازدید | 21 پست

سلام من برای دندون خب می دونم پرستیژ و درآمد خوبی داره

البته سختی درس هم از دارو کمتره

بدیش اینه که من از آمپول و کشیدن و خون و اینا خوشم نمیاد که البته میگن برات عادی میشه 

انشالله که درست بگن و عادی بشه و باهاش کنار بیام  

و اینکه میدونم که گردن و کمر و دستم در معرض خطر و هزار تا درد و مشکل خواهد بود 

اما دارو 

دوران تحصیل خیلی سخته 

اما بعد هر سختی آسانی است  کارش برای دخترا بهتره 

فشار کاری نداره 

حقوق مناسبی داره و نمیشه گفت کمه اما به اندازه دندون نیست 

که البته پول بین این دو تا برام اهمیتی نداره 

کار هم توی داروخانه و شرکت و کارخانه و بیمارستان و.... هست 

و مشخصه کار بهتری نسبت به دندان داره از نظر فشار کار

حالا به نظر شما کدوم بهتره؟

دندون

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ولی یکی ازدوستام داروسازی خونده چقدر سختی کشیدش الانم بیکاره یه چندوقت منشی رستوران بودش میگه تاوقتی شوهرنداشتم شرط کارم شوهرداشتن بودش حالاشوهردارم میگن بایدبچه ام داشته باشی دکتری داره الان نمیدونم شایدم کم کاری میکنه