2777
2789
عنوان

گردن بچم تاب خورد بعد افتاد پایین بغل مهمون بود اینجوری شد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 33 پست
زود ببر دکتر فردا چیهگردن خطرناکه

بیمارستان کاری نمیکنن که میخوان عکس بگیرن.بچه نازش میکنم میخنده.

موقعه شیر و خوابش گریه کرد فقط.الکی نمیخوام عکس بگیرم واسه همین بیمارستان نمیبرم

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که گریه میکرد اگر دردداشته باشه باز اگر احساس میکنی مثل اولش نیس ببر دکتر

مثل قبله

سن بچه پایینه بیمارستان ببر نزار بمونه تا فردا واون مهمون را هم دیگه بچه دستش نده

موقعه شیر و خوابش گریه کرد فقط.الکی نمیخوام عکس بگیرم واسه همین بیمارستان نمیبرم

سن بچه پایینه بیمارستان ببر نزار بمونه تا فردا واون مهمون را هم دیگه بچه دستش نده

بیمارستان کاری نمیکنن که میخوان عکس بگیرن.بچه نازش میکنم میخنده.موقعه شیر و خوابش گریه کرد فقط.الکی ...

اگه حالش خوبه پس خوبه دیگه نترس .من دختر م ده روزش بود بلد نبودم کریر باید قفل بشه با سر خورد یهو با کله افتاد ولی خب ارتفایا جای سفت نبود خدارو شکر هیچیش نشد

نزدی تو هم گردن مهمونو بشکنی؟ باید همونجا دفنش میکردی، من جوجه اردکم از دست دختر همسایه افتاد نزدیک بود پارش کنم اون که بچته. گوه میخوره وقتی فلجه بچه دستش میگیره

نزدی تو هم گردن مهمونو بشکنی؟ باید همونجا دفنش میکردی، من جوجه اردکم از دست دختر همسایه افتاد نزدیک ...

حالا دیگه چیزی نگفتم.چون بچه گریه نکرد.حالتش هم مثل قبله الکی گریه نمیکنه نازش میکنم میخنده.

اگه حالش خوبه پس خوبه دیگه نترس .من دختر م ده روزش بود بلد نبودم کریر باید قفل بشه با سر خورد یهو با ...

ظاهرا حالش خوبه.فردا هم به دکترش میگم

اما خیالم راحت باشه به نظرت

واقعا بچت این اتفاق براش افتاد؟با کله به کجا افتاد

ظاهرا حالش خوبه.فردا هم به دکترش میگماما خیالم راحت باشه به نظرتواقعا بچت این اتفاق براش افتاد؟با کل ...

دختر من نوزاد بود خب نوزاد ضعیف میشه سر خورد افتاد رو فرش فکر کنم یه پتو ام بود خودت ببین دیگه اگه خوبه پس چیزیش نشده به نظر من باز میتونی زنگ بزنی اورژانس بپرسی