2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر ، من برای آینده ام دارم برنامه ریزی میکنم و مشکلی دارم خواهشاً مسخره یا توهین نکنید چون واجبه🙏🙏🙏🙏

راستش من ۷ سال درس حسابداری خوندم و فارغ‌التحصیل شدم و به خاطر علاقه ام به پزشکی رفتم سراغ  رشته تجربی و دوساله دارم میخونم و پشت کنکور تجربی ام.

تا الان که ۱۴۰۴ باید کنکور تجربی بدم ولی دو ماه پیش آزمون استخدامی دادم که اگه خدایی نکرده سال ۱۴۰۴ کنکور قبول نشدم لااقل سرکار برم و پول دربیارم و دست پدر و مادرم رو بگیرم و از خوندن درس هم دست برنمیدارم ... تا اینکه هفته پیش نتایج آزمون استخدامی اومد و قبول شدم برم سرکار و تایم کار اداری از ساعت ۷ صبح تا ۱۴:۳۰ بعد از ظهر هست و الان که همچنان دارم درس میخونم ، خانوادم نگرانند و میگن اگه نهایتا سال های بعد یک وقت کنکور تجربی قبول شدی ، چطوری میخوای هم دانشگاه بری و هم سرکار؟

دوستان این خیلی ذهنم رو درگیر کرده و امکانش هست راه حلی وجود داشته باشه ؟!

دانشگاه آزاد علوم پزشکی هم قبول بشم مهم نیست و می‌خوام بدونم دانشگاه علوم پزشکی  وجود داره که ساعت ۱۲ ظهر تا شب کلاس برگزار بشه؟؟

و اینکه به نظرتون میتونم کارم رو به صورت دورکاری انجام بدم ( اداره اجازه میده)؟اگه میگید چرا از اول نرفتی رشته تجربی بدونید که قبلاً به خاطر یک مشکلی متاسفانه نتونستم برم این رشته و امکان نداشت که بدون سابقه تحصیلی تجربی در کنکور شرکت کنم و الان دوساله بدون شرکت در کلاس ها دارم خودم درس میخونم چون هزینه خیلی سنگینه و ...بگذریم ، اگه کسی تونست راهنمایی کنه واسش تا عمر دارم دعا میکنم🙏🙏🙏🙏🙏🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ذهن خودتون درگیر نکنید درس بخونید تا قبول شید معمولا ادارات هم با پرسنل همکاری می کنن برای ادا ...

واقعا😍وااییی امیدوار شدم ممنونم🙏🙏🙏خدا خیرتون بده 

تو اداره دولتی استخدام شدی؟اگه جای خوبیه چه کاریه بچسب به همون جا اون تلاشی که میخوای بزاری برا پزشک ...

بله 

می‌دونم ولی توی زمینه پزشکی هم استعداد دارم و وگرنه خودم رو اینقدر اذیت نمی‌کردم و اینکه اگه راهی وجود داشته باشه هر دو حل بشه چشم تلاش میکنم توی زمینه کاری هم موفق بشم 

ممنونم بابت نظرتون ☺️🙏💖

سلام عزیزم ، ۲۳ سالمه نه آزمون استخدامی کارشناسی امور مالی در وزارت بهداشت قبول شدم

سلام 🌸

آفرین بهت تبریک میگم 

معلومه با برنامه و پر تلاشی

یعنی لیسانس حسابداری داری درسته؟

به نظرم سرکار برو و درست هم بخون بعد اونوقت اگر رشته ای قبول شدی در رشته ی تجربی که به نظرت ارزشش رو داشت تصمیم میگیری که چیکار کنی ولی به نظرم این کاری که الان ازمونشو قبول شدی رو از دست نده

اسی ان شالله موفق باشی برای منم دعا کن بتونم از سر درگمی دربیام 🥲

ممنونم ازت ، سلامت باشید 🙏

چشم حتما 🌼 از صمیم قلب دعا می‌کنم که همه‌ی گره‌های زندگی‌تون  باز بشه و همیشه در کنار عزیزانتون شاد و سالم باشید. 🌟 زندگی پر از لحظات زیباس، امیدوارم همیشه این لحظات رو تجربه کنید. ❤️🙏 🙏🌺🌺🌺🌺