سلام دوستان وقت بخیر ، من برای آینده ام دارم برنامه ریزی میکنم و مشکلی دارم خواهشاً مسخره یا توهین نکنید چون واجبه🙏🙏🙏🙏
راستش من ۷ سال درس حسابداری خوندم و فارغالتحصیل شدم و به خاطر علاقه ام به پزشکی رفتم سراغ رشته تجربی و دوساله دارم میخونم و پشت کنکور تجربی ام.
تا الان که ۱۴۰۴ باید کنکور تجربی بدم ولی دو ماه پیش آزمون استخدامی دادم که اگه خدایی نکرده سال ۱۴۰۴ کنکور قبول نشدم لااقل سرکار برم و پول دربیارم و دست پدر و مادرم رو بگیرم و از خوندن درس هم دست برنمیدارم ... تا اینکه هفته پیش نتایج آزمون استخدامی اومد و قبول شدم برم سرکار و تایم کار اداری از ساعت ۷ صبح تا ۱۴:۳۰ بعد از ظهر هست و الان که همچنان دارم درس میخونم ، خانوادم نگرانند و میگن اگه نهایتا سال های بعد یک وقت کنکور تجربی قبول شدی ، چطوری میخوای هم دانشگاه بری و هم سرکار؟
دوستان این خیلی ذهنم رو درگیر کرده و امکانش هست راه حلی وجود داشته باشه ؟!
دانشگاه آزاد علوم پزشکی هم قبول بشم مهم نیست و میخوام بدونم دانشگاه علوم پزشکی وجود داره که ساعت ۱۲ ظهر تا شب کلاس برگزار بشه؟؟
و اینکه به نظرتون میتونم کارم رو به صورت دورکاری انجام بدم ( اداره اجازه میده)؟اگه میگید چرا از اول نرفتی رشته تجربی بدونید که قبلاً به خاطر یک مشکلی متاسفانه نتونستم برم این رشته و امکان نداشت که بدون سابقه تحصیلی تجربی در کنکور شرکت کنم و الان دوساله بدون شرکت در کلاس ها دارم خودم درس میخونم چون هزینه خیلی سنگینه و ...بگذریم ، اگه کسی تونست راهنمایی کنه واسش تا عمر دارم دعا میکنم🙏🙏🙏🙏🙏🥺