2777
2789

خواهرشوهر من فصل هر چی که باشه میره نوع محلی و مرغویش رو تهیه میکنه. ازگردو تا رب گوجه تا رب انار

گوشت می گیره بسته بندی میکنه فریز میکنه 

سبزی می خره پاک میکنه بخارپز میکنه بسته بندی میکنه فریز میکنه

وقتی برادرزاده اش به دنیا اومد ، یک ماه و نیم تمام شوهر و بچه اش رو رها کرد تو شهرستان خودش اومد تهران پرستاری از زائو و بچه

هر بار موقع اثاث کشی میاد تهران کمک

از پذیرایی هاش نگم و از غذاهایی می پزه

اگه  فکر میکنید این خواهرشوهر استثنایی خواهرشوهر منه اشتباه میکنید! این خواهر شوهری که توصیف کردم خواهرشوهر جاریمه!   

در مقابل جاریم هم خیلی کارا براش میکنه

وقتی خواهرشوهرم میاد خونه اش همه اش واسش پیتزا سفارش میده با اینکه می دونه فست فودی نیست

هر مناسبتی که باشه جاری عزیزم به خواهرشوهرم میگه کادوت محفوظه ولی کادو تا ابد محفوظ می مونه !

خواهرشوهرم بیاد تهران بیش تر از دو روز بمونه جاریم بچه اش رو برمیداره میره خونه مادرش!

جاری مهربونم همه اش منتظر فرصته تا خواهرشوهرش رو تو جمع سکه یه پول کنه!

و اینجوری براش جبران میکنه.

منم اسکول طوری دور وایسادم دارم این عشق یمطرفه رو تماشا میکنم! انگار اصلا وجود ندارم       

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

خب چرا با شما اینجوری نیست؟ دلخوری دارین؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این تخریب جاری بود

تعریف از خواهر شوهر بود

یا تخریب جاری و خواهر شوهر بود

یا تخریب خودت بود

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
خب چرا با شما اینجوری نیست؟ دلخوری دارین؟

نه والا

از جاریم می ترسه.

جاریم زبون تلخی داره و تسلط زیادی هم روی شوهرش داره. ولی من از صد کیلومتری معلومه مشنگم       

حالا این تخریب جاری بودتعریف از خواهر شوهر بودیا تخریب جاری و خواهر شوهر بودیا تخریب خودت بود

هیچی ! جستاری بود در باب مذمت عشق یکطرفه   

نه والااز جاریم می ترسه.جاریم زبون تلخی داره و تسلط زیادی هم روی شوهرش داره. ولی من از صد کیلومتری م ...

اینا فقط برا زبون نیست

یک ماه و نیم مونده خونه جاری پس اخلاقهاشون با هم جوره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اینا فقط برا زبون نیستیک ماه و نیم مونده خونه جاری پس اخلاقهاشون با هم جوره

اون یک ماه و نیم جاریم بهش نیاز داشت. به محض اینکه کارش باهاش تموم شد یه کاریش کرد که زنگ زد به شوهرم گفت داداش تو رو خدا بیا سراغم منو ببر خونه تون   

😆😆😆😆😆

یه پست اینستا بود 

میگفت اگه میشد مادرمون رو خودمون انتخاب کنیم ،انتخاب من مامان داداشم بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم