2777
2789
چی بگم..من خودم این مواقع میرم رو اعصابش🤕🤕حداقل دلم خنک شه.مثلا میگم ببخشی مزاحم پیام دادنت به بقی ...

اینکارو کنم داد و بیداد راه میندازه از قصد ،حالا فردا دارم میرم پیش مشاور  از طریق ان باهاش صحبت کنم

اندکی شعر..🙂🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق بغلی خودمه داره با گوشی بازی میکنه

منم با شوهرم اصلا حرف همو نمیفهمیم اون یه جور دیگس من یه جور دیگه بد نیست اما برای من قابل تحمل نیست توی دو راهی گیر کردم که نمیدونم باید چیکار کنم بعد از ۷ سال زندگی یه بچه ی ۶ ساله عین خر تو گل گیر افتادم ....اگه بمونم دره دره اب میشم اگه برم بچم چی زندگی که با زحمت ساختم چی 

غرورش رو خرد کردی

ترجیح میده فعلا باهات حرف نزنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینکارو کنم داد و بیداد راه میندازه از قصد ،حالا فردا دارم میرم پیش مشاور از طریق ان باهاش صحبت کنم

بهترین کار همینه، ولی ایکاش نمیگفتی تو مردنیستی و فلان،،، شاید داره فکر می‌کنه ک چی بگه

این اگه شوهر من بود اصلاً نمیفهمید چی گفتم

دوزاریش نیفتاده بود😅 

حالا برو ببین شوهر خودت چطوره گیراییش تو این موارد🫣😪

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

طبق شناختی ک از شوهرم داره وقتی جواب نده ینی نمیخواد بحث ادامه پیدا کنه

و بعدش هم طبق چیزی که گفتم عمل میکنه ینی سعی میکنه درست کنه رفتارش رو

همسر شما رو نمیدونم

،،،ب شدت آدم بی مسعولیتیه همیشه از زیر جواب دادن در میره ،من خودم همه عمرم دیده نشدم ،بهم خیانت کرده ...

اگه بی مسئولیته باهاش اینده ایی نداری عزیزم 

منم بعد ۱۳ سال بخاطر بی مسئولیتی هاش جدا شدم، حتی حاضر نشدم ازش بچه دار شم

هر راهی که فکر کنی رفتم، مشاوره ، قهر، دعوا ، زبون خوش حتی یه مدت مثل خودش رفتار کردم هیچی عوض نشد

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه