2777
2789
عنوان

با وجود این حرفایی ک نامزدم همش بهم میگه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 35 پست
این عیب شما و خانواده نیستاون هم که میره برتری خانواده اش نیستهر کدوم یک سبک زندگیاگر سط ...

وای مدددداممممم داره تکرار میکنه مدام میگه تو هیچ جا نمیری تو دلت گرفته تنهایی نرفتی جایی یا بریم بیرون یکی دوبارو میگه خوب شد آوردمت حال و هوات عوض شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مدددداممممم داره تکرار میکنه مدام میگه تو هیچ جا نمیری تو دلت گرفته تنهایی نرفتی جایی یا بریم بی ...

اسی   با  این  تفاوت  سنی     و    سن بالا ایشون    خواهشا  زود تصمیم  نگیر     مشاور  برو       من  بوی خوبی  به مشامم نمیرسه

سنش خیلی بالا نیست ؟ چرا برای ازدواج اینقدر زود تصمیم گرفتی ؟ 

منم هیچ دوستی ندارم 

تنهام دلیل نمیشه هر بی سر و پایی بیاد خواستگاریم قبولش کنم که 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

آره کلا یجوریه همین ک جایی میریم میگه خوب شد آوردمت حال و هوای توهم عوض شد ،یا یه بار کارتشو داد ۲ ت ...

بگو اولا که وظیفه تو هست خرج منو بدی 

دوماً تو گدا هستی که بخاطر ۲تومن داری سکته می کنی 

لباس هم پرت می کردی جلوش؟ 

اگر از نظر سطح اقتصادی پایین تر هستید اصلاً به رو خودت نیار بگو هیچ وقت پدرم نداشته آب تو دلمون تکون بخوره مسافرت هم یه عده ای لذت می برن یه عده ای از بودن توی خونه با آرامش تمام لذت می برن شاید هیچ جا نرفته باشیم ولی مثل تو هم تازه به دوران رسیده هم رفتار نمی کنیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم