2777
2789

دوستان من ۴ بار میکروبلیدینگ رو امتحان کردم هربار بیشتر از یک ماهم نموند.اصلا بعد حمام کلا پاک شد .الان ک چند سالی گذشته ابروهام ب قرمزی می زنن ...کاشت هم نمیخوام انجام بدم می ترسم خوب نشه ....توروخدا اگه راهی سراغ دارین بگین .....آیا کسی مثل من هست؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای خوب رفتی؟

اره بخدا 😩

الان ژل ابرو می زنم خوشم میاد بهم میاد فقط قرمزی ابروهام بیشتر مشخص میشن.نمی دونم ریموو ابرو خوبه برم یا نه؟ یا خود بخود این قرمزی پاک میشه ...کی یعنی کامل پاک میشن؟؟

عزیزم مثل منی.منم بیشتر از رکماه دوام نداشت برام.

ولی سال پیش رفتم یه جای خوب و گرون موادش عالیه.و تصمبنی کار میکنه.الان یکیاله تازه کمرنگ شده ولی رنگش عوض نشده.میخوام ماه بعد دوباره برم.

قشنگ تحقیق کن تو شهرتون حای خوب برو مواد خوب استفاده کنه نمیره اصلا.

اگه همشهربم بودی میگفتم کجا بری

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بله شما باید نانو بروز انجام بدی ،کدوم شهری

نانو رو شنیدم اما بازم می ترسم امتحان کنم .اون یعنی ماندگاریش خیلی بالاتره؟

من هاشور هم زده بودم دو دور زد برام سال ها قبل .بازم نموند 

فیبروز کرکی مویی خب مسلما برای پوستای چرب ماندگاری نداره 

میکرو تلفیقی موربروز یا کلا با دستگاه بهتر میمونه و نتیجه میده تو اینستا بگرد ببین کدوم سبکا میپسندی که مناسب پوستت باشن بعد برو انجام بده ،نرو سالن برات انجام بدن بدون هیچ اطلاعی اینطوری همش باید تو ترمیم واینا باشی

+خدایاشکرت🤍

عزیزم مثل منی.منم بیشتر از رکماه دوام نداشت برام.ولی سال پیش رفتم یه جای خوب و گرون موادش عالیه.و تص ...

من قزوینم اما تهرانم جایی باشه مطمئن باشم میرم انجام میدم

من قزوینم اما تهرانم جایی باشه مطمئن باشم میرم انجام میدم

من تهران نیستم.

تنها راهت ابنه تحقیق کنی ببینی کجا با مواد خوب کار میکنه.

منم پوست چرب با منافذ باز دارم هر جا میرفتم همین بود پارسال پیش یکی رفتم خیلی خوب بود پارسال دو میلی ...

منم پارسال دو و پونصد دادم.امسال سه و پونصد کرده 😐