2777
2789

نمیدونم حدودا به هفتس همه چی خورد هبه هم  هم اعصاب من هم اعصاب اون   دو سه باریه دیدم ۴ ۵  صبح داره گریه میکنه خیلی ناراحتم براش ولی به روش نیاوردم اصلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل چیه؟باهم مشکل دارین یا شرایط بدی دارین؟

نه مشکلی با هم نداریم   فقط فشار کاری و خانوادگی روشه انقدر خانوادش و کارش بهش فشار میارن که مشخصه کاملا خستس از زندگی میترسم خودکشی اینا کنه

نه مشکلی با هم نداریم فقط فشار کاری و خانوادگی روشه انقدر خانوادش و کارش بهش فشار میارن که مشخصه ک ...

خب کارایی ک میدونی حالشو بهتر میکنه انجام بده

ریشه ی مشکلتون کار و خونواده شه اگه میشه یکم ازشون دور باشه 

خونواده ش چرا روش فشار بیارن؟یکم دور بشین ازشون 

اگه میتونه کارشو ی مدتی کمتر کنه

ی سفر دوسه روزه شاید خوب کنه حالشو 

فضای خنه رو اروم و شاد کن ولی ب پرو پاش نپیچ

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
خب کارایی ک میدونی حالشو بهتر میکنه انجام بدهریشه ی مشکلتون کار و خونواده شه اگه میشه یکم ازشون دور ...

من هیچ کاری باهاش ندارم میرم پیشش میگم غر میزنی باشه بزن بازم تو لاک خودشه  باباش ولش نمیکنه   کارشم نمیشه تعطیل کرد 

من هیچ کاری باهاش ندارم میرم پیشش میگم غر میزنی باشه بزن بازم تو لاک خودشه باباش ولش نمیکنه کارشم ...

مردا همینن تا مشکلشونو حل کنن تو خودشونن و مثل ما خانوما کسی رو نمیخوان ک کمکشون کنن باید دوره ش بگذره 

تنهاکاری ک از دستت برمیاد اینه کاری ب کاریش نداشته باشی و ناراحتم نباشی یعنی روال عادی زندگیتو داشته باشی 

ی پیاده روی بیرون ی کافه نشستن تو هوای ازاد قدم زدن یکم حالشو ممکنه بهتر کنه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
حالا باباش چکار میکنه ؟

نمیدونم  تو این گرفتاری فک کن دو روز کامل سر کار بوده نخوابیده میاد خونه باباش زنگ میزنه برو ماشینمو از کارواش بگیر بیا مامانش زنگ میزنه شام بیا خونه ما  یا زنگ میزنه فلان چیز رو بخر بیار  باباش میره دکتر اینو با خودش میبره  یه قرص میندازه زنگ میزنه دو ساعت رو مخ این راه میره