2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکوک نیس⁉️❌

148 بازدید | 10 پست

دوست پ سرم دو هفته  هست میگه گوشیشو دزدیدن بعد گوشی نوکیا دکمه ایی دستش هست فعلا

پیام ک میدم خیلی سریع جواب میده مثلا سی ثانیه یا بعد ی دقیقه جواب میده خیلی عجیبه چون کسی ک خیلی وقته گوشی نوکیا دستش نبوده چطور میتونه انقد سریع پیامشو تایپ کنه و بفرسته گوشیشم داغونه دکمهاش همه داغون خیلی شک دارم بهش احساس میکنم دروغ میگع ک گوشیشو دزدیدن نظر شما چیه؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی دکمه لابد

من 2 ماه بود تو رابطه نبودم اس ام اس میخام بدم ی ساعت میکشه تایپ کنم 😑

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   

نوکیاش رو دیدم خیلی داغونه اما فکر میکنم ک گوشیشو داره اما دروغ میگه پیش من میاد با نوکیا میاد

چون اول با نوکیا زنک میزد صداش خیلی بد میومد الان صداش واضح میاد انگار همون گوشیه دستش همون ک میگه دزدیدن

خب چرا باید دروغ بگه در هرصورت که جوابتو میده چه فرقی داره

خیلی فرق داره چ دلیلی داره الکی بگه گوشیشو دزدیدن

بعد کی میتونه با نوکیا انقد سریع پیام بفرسته وقتی اندروید داشته

گوشی دکمه لابدمن 2 ماه بود تو رابطه نبودم اس ام اس میخام بدم ی ساعت میکشه تایپ کنم 😑

بخدا خیلی مشکوکه چجوری انقد سریع میتونه جواب بده وقتی نوکیا نداشته ادم شاخ درمیاره انقدم زرنگه نمیدونم چجوری بفهمم

عزیزم اون ارتباطشو که باهات قطع نکرده برای منم گوشیش افتاد تو فاضلاب اونم فکر کرد من باور کردم رفته ...

نمیدونم خیلی مشکوکه در هر صورت. 

کی انقد سریع میتونه پیام بفرسته اونم با ی گوشی داغون ک صدا هم خوب نمیره موقع تماس بعد خودش اندروید داشت چطور انقد سریع میتونه با نوکیا پیام بده