2777
2789
عنوان

فاصله ستی منو دخترم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 104 پست

منی که میخوام تا ۳۰ اصن ازدواج نکنم🗿🚶‍♀️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی میخواستی ۱۰سالگی میوردی که فاصله سنیتون کم باشه؟😐

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من 21سالمه دخترم شش سالشه🥴

من ۲۲سالمه دخترم شش سالشه 🥴🥴🥴اون یکی هم نه ماهشه 🖐️🥲

من میگم خاک برسرم چیکارکردم با خودم 

این ناراحته ازاین که زیاد باشه بابا من ازاین ناراحتم فاصله سنیم کمه باهاشون 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

هم سن و سالای شما تازه اقدام ب بارداری میکنن عزیزم😐دیگه زودتر از این میخاستی تو دوره ی دبیرستانت بچ ...

ی الف بچه فکرم و درگیر چیا ک نکرد من اون روز مراسم داشتیم ما عربیم بعد ت مراسم فاتحه خونی من لباس محلی خودمون پوشیدم از اون روز میگه چرا مث مامانی شدی مامان بزرگش اونجور لباس پوشیدی 

من ۲۲سالمه دخترم شش سالشه 🥴🥴🥴اون یکی هم نه ماهشه 🖐️🥲من میگم خاک برسرم چیکارکردم با خودم این نار ...

نه خوبه که من فقط یدونه بچه دارم بنظرم فاصله کم باشه خوبه برا همدیگه عین دوتا دوس میشین