2777
2789
عنوان

خط مخفی شوهرم

1001 بازدید | 96 پست

با شوهرم بحث میکردیم با پیامک بعد با یه شماره ناشناس درباره همون موضوع پیامک اومد بهم.همه شماره های شوهرمو دارم اینو نداشتم سیو کردم رفتم دیدم روبیکا و تل ابنا چن روز قبل رفته تلگرام هم خیلی وقت پیشه نمیدونم بلاکم یا نمیره کلا اونجا بعد زنگیدم دیدم خاموشه چیکار کنم به روش بزنم چی بگم؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار یکم خوش باشه جان من

به قول سعدی                                                                    بنگر و بشنو                                                                    بگذر  و بِه شو 
خب چیکار کنم چ واکنشی نشون بدم چی بگم

بگو خط جدید مبارک 

و تمام

به قول سعدی                                                                    بنگر و بشنو                                                                    بگذر  و بِه شو 
همون موقع باید به روش میاوردی الان که دیگه هزار تا بهانه میاره .حالا نث بقیه مردا میگه گوشی دوستم بو ...

این کلک دیگه جواب نمیده عایا؟ 

چی بگیم خوبه😂

همون موقع باید به روش میاوردی الان که دیگه هزار تا بهانه میاره .حالا نث بقیه مردا میگه گوشی دوستم بو ...

نه معلومه اصن دستش خورد چون یدونه با اون فرستاد یدونه با خط اصلیش ب هیچکدوم ج ندادم